Åben Skole 2017 - Skovlund Friskole

Der venter et spændende pårogram, når vi endnu engang lukker dørene op og inviterer indenfor til SPIL DANSK og ÅBEN SKOLE.

For 5. gang afholder vi ÅBEN SKOLE første torsdag i november, fordi vi gerne vil vise, hvordan vi gør hos os, og du er velkommen til at komme og se vores lokaler, deltage i udvalgte programpunkter, få en rundvisning og/eller tale med os om vores måde at drive skole på.
Det er 2. gang vi inviterer indenfor til SPIL DANSK - km og vær med :-)

Dagsprogram

06.30-13.00 SFO åben for SFO-børn
13.00-14.45 Samling og undervisning for elever og ansatte
14.45-15.00 Kaffe, kage og saftevand til gæster og elever
(gymnastik- og spisesal)
15.00-16.00 SPIL-DANSK: "Fællessang" v/Johan Møller
(organist v/SCt. Jacobikirke, Varde), gymnastiksal
"Sommer i Europa", "Nu er jord og himmel stille", "Tarzan Mamma Mia", "Lille Store verden" m.fl. - kom og syng med...
- Åbne undervisningslokaler og rundvisninger
16.00-18.00 "BEVÆGELSE" - åbne undervisningslokaler og rundvisninger
Hvor skal dit barn gå i skole?
Overvejer du et skoleskift, så kom og besøg os denne dag.

18.00-18.45 Fællesspisning - gratis for elever
Pris (søskende, forældre m.fl.; 20 kr.
Elever i Lilleteam (0.-2. kl. har fri herefter)
18.45-20.00

SPIL DANSK:
"Grundtvig i ord og toner"
v/Birgitte Hansen, foredragsholder:

”Gennem rigtig mange år har jeg siddet ved klaveret og

formidlet højskolesangen i ord og toner. Min baggrund er den, at jeg har været højskolelærer på Grundtvigs Højskole, Gerlev Idrætshøjskole og Ryslinge Højskole og  var i femten år forstander for Skælskør Folkehøjskole, hvor jeg etablerede en stærk sangtradition med bl.a. korkurser i tæt samarbejde med komponist Michael Bojesen”.
Fællessang og fortælling om Grundtvig og hans tid. Grundtvig har om nogen sat sit præg på både kirke og skole med de velmenende ord om at "oplive og oplyse". Vi følger ham igennem et langt begivenhedsrigt liv og synger nogle af de sange, som han og hans samtidige har fået med i højskolesangbogen.