Aktiviteter - Skovlund Friskoles Støtteforening

Årligt tilbagevendende arrangementer:

Foredrag
Vi bestræber os på at arrangere et interessant foredrag hvert forår i februar måned.

Foredragsrækken:

• 2012, Søren Ryge
  • 2013, Bonderøven; Frank Erichsen
  • 2014, Anders Agger
  • 2015, Peter Ingemann
  • 2016, Per Larsen
  • 2017, Sisse Fisker
  • 2018, Julie Berthelsen
  • 2019, Søren Vester
  • 2020,  - bekendtgøres i efteråret 2019

Tour de Friskole
Hvert år i maj måned afholder vi Tour de Friskole.
Alle tirsdage og torsdage i maj inviterer vi alle til en cykeltur ud i vores dejlige natur i lokalområdet. Ruterne er ca. 10-12 km lange. Der cykles på landeveje og grusvej. Børn indtil 6. kl. deltager ifølge en voksen. Ved Tourens start udleveres der rutebeskrivelser.

Man cykler ud til et mødested, og her serveres der kage. Du medbringer selv kaffe og andre drikkevarer. Arrangementet slutter efter "kaffen".

Ved start betales der et deltagergebyr. Hver deltager modtager et konkurrencelod til årest stídste Tour, hvor der udtrækkes en vinder af en cykel, så:

For hver gang du deltager - øges dine chancer for at vinde en cykel

Nærmere information for den kommende Tour vil blive annonceret i april måned.

Hovedrengøring af Skovlund Friskole
Hvert år i juli/august arrangerer vi rengøring af friskolens lokaler. Rengøringsholdet består af frivillige medlemmer, som inden er blevet kontaktet af bestyrelsen. Trods rengøringen er det en hyggelig dag, hvor vi starter med rundstykker og slutter af med en lille frokost.

Er dette noget for dig, hører vi gerne fra dig :-)

Kommende arrangementer:
Sæt X i kalenderen!

Køkkenfri aften torsdage kl. 17.30

• 3. oktober
  • 28. november
  • 9. januar
  • 6. februar
  • 5. marts

Yderligere arrangementer er i støbeskeen. Mere info omkring dette vil blive annonceret senere hen i efteråret.