Ansøgning - Skovlund Friskole

Buskørsel skoleåret 2017-18
Skovlund Friskole tilbyder også i det kommende skoleår buskørsel for de børn, der har behov for det. Bussen har i dette skoleår kørt til Kvie by, Ansager, Tistrup og mod Gårde. Der er et par morgenruter og 3 eftermiddagsruter - ventetid om eftermiddagen kan ikke undgås.

For børn i 0.-5. kl. kan ventetiden (fra man har fri til bussen kører) tilbringes i "BUS-SFO", hvor man er tilmeldt på nedsat tid til nedsat pris; 390 kr./md. Tildmelding sker via kontoret.

Børn, der ikke er tilmeldt BUS-SFO, tilbringer ventetiden ude eller inde på skolen i et lokale, som vi stiller til rådighed på kolde våde dage. Børn i 4.-5. kl. kan købe 10-turs-klippekort til SFO for 400 kr.

Børn kan køre med bussen i det omfang, der er plads og ruten kan tilrettelægges efter det. På ruten er der opsamlingssteder, som så vidt muligt tilrettelægges efter behov og trafiksikkerhed.

Hvis der kører en offentlig bus fra eks. Sydtrafik, så er det den børnene skal tage i skole. Forældres udgift til rejsekortet refunderes på kontoret, hvis børnene er tilmeldt bus.

Når ruten er tilrettelagt og skoleåret starter, så er tilmeldingen bindende for hele skoleåret. Pris 130 kr./md. Beløbet opkræves sammen med skolepengene.

Tilmeldingsskema fås på kontoret. Der skal afleveres en tilmelding pr. barn.