Ansatte - Skovlund Friskole

Alle ansatte på Skovlund Friskole er engagerede og dygtige - det er derfor, de er ansat.
Her arbejder mennesker med noget på hjerte, og som har alle meget erfaring fra skole-/pædagogverdenen.

I skoleåret 2019-20 er der 15 undervisere på skolen og 5 ansatte SFO. Vi justerer hele tiden antallet af ansatte, så det så vidt muligt matcher de opgaver, der skal varetages. Ud over selve undervisningen eller arbejdet i SFO'en er der mange andre opgaver, der også skal løses - bl.a. møder internt og med forældre, ansatte fra kommunen, ansatte på andre friskoler m.v.

Vi bruger gerne tid på at dygtiggøre os med fælles kurser internt. VI har bl.a. alle sammen været på kurser i MLE, kommunikation, diagnoser/pædagogik m.v. Der opstår god energi og gode idéer, når vi er afsted sammen, og når vi planlægger. Vi kan ikke lade være med at arbejde på at gøre tingene bedre. Vi er hele tiden i gang på den gode måde, vi skal nemlig også passe godt på hinanden :-)

Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for os, fordi det kan mærkes helt derud, hvor børnene er.

Vi brænder for at give dit barn, det bedste vi har - hver dag - hele året

På undersiderne kan du læse lidt om de ansatte. Listen er ikke helt opdateret, så bær over med os.