Evaluering - Skovlund Friskole

Skolen evaluerer reglemæssigt elevernes trivsel, den samlede undervisning og herunder skolens egne undervisningsplaner.

Evalueringer

(UVM) Undervisningsmiljøvurdering 2014 Opfølgning 2016
(UVM) Trivselsundersøgelse 2017 (ifm. trivselsdagen)
Evaluering af "Undervisningsplan for lejrskole 2017", efteråret 2017
Evaluering af "Diamantidræt" i 0. kl., foråret 2018

Løbende evaluering af skolens samlede undervisning
Elever og forældres tillid til skolen og det gode samarbejde er et "must" for skolens eksistens. Derfor er vi i tæt dialog med forældre, og alle henvendelser tages alvorligt og giver anledning til kritisk selvransagelse. Således er der gennem tiden blevet ændret på skolens praksis på forskellige områder, undervisning, fokuspunkter for lærernes efteruddannelse og mulighed for coaching, så de bliver dygtigere til at være klasseleder m.v. Disse tilbagemeldinger fra forældre kan ikke planlægges og noteres også sjældent selvom det medfører en ændret praksis. Mange forældrehenvendelser når også omkring skolens bestyrelse, som har hovedansvaret for den daglige drift af skolen.

Udmeldelse og bortvisning
Ganske få gange er børn blevet udmeldt pga mistrivsel eller utilfredshed fra forældre. Ingen elever er bortvist og skolen har ikke opsagt samarbejdet med nogen forældre. Alle henvendelse fra elever og forældre tages alvorligt. Der afsættes tid til samarbejde med både børn og forældre.