Leje af skolen, indesko, krus.. - Skovlund Friskole

Udleje af lokaler til forældre
Forældre på Skovlund Friskole kan leje skolens gymnastiksal, spisesal og/eller skolekøkken til f.eks. børnefødselsdage, konfirmationer m.v.

Lokalerne lejes ud, hvis der ikke er arrangementer på skolen.
Henvendelse: kontoret

 

Indesko
På vores skole stiller eleverne deres udesko lige indenfor yderdørene. Mange elever vælger at medbringe indesko, da vi jo er en gammel skole uden gulvvarme.

 

Krus til vand m.v.
Nogle elever vælger at have et krus stående på skolen. Det bruger de, når de vil drikke vand af hanen, eller når de drikker vand til madpakken i spisesalen.

 

Glemt tøj
Det hænder, at eleverne ikke får alt tøj med hjem, og så hænger det enten på knagerne i gangene eller ligger i trækasserne i Lilleteam/Mellemteam.

 

Navn i tøjet
Hvis man som forælder vil være så sikker som mulig, på at få alt tøj med hjem, så er det meget smart at skrive navn i elevernes tøj.

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René