Praktisk info - SFO, Skovlund Friskole

Hvis du har givet besked til skolen om dit barns fravær, så kan vi læse det på vores intranet.

Giv os besked, hvis:
-
dit barn har aftale om at gå med andre hjem/ikke kommer
- bliver hentet af andre end forældrene

Tlf.:  22 58 68 23

Er du i tvivl om dit barns symptomer og muligheder for at komme i SFO, er der hjælp at hente her:"Smitsomme sygdomme udgivet af Sundhedsstyrelsen".


Åbningstider på skoledage
Vi har lange åbningsdage i skolens SFO. Dit barn kan blive passet allerede fra kl. 6, hvis det er nødvendigt, og vi lukker først kl. 17.

 • Kl. 06.30-08.00 (fra kl. 06.00 hvis der er behov)
 • Kl. 13.20-17 (fredag til kl. 16)
   

”BUS-SFO/deltidsplads”
- en deltidsplads for børn, der kører med bus eller ikke har så stort et pasningsbehov morgen og eftermiddag. Deltidspladsen er en begrænset pasningsordning, hvor børnene kun kan gå i SFO på skoledage (ikke på skolefridage og i skoleferier).
Deltidspladsen kan benyttes:
Mandag - torsdag kl. 7-8 og igen fra kl. 13-15
Fredag kl. 7-8 og igen fra kl. 13-14.30.
Tilmelding via kontoret.

Lukkedage i skoleferier:
- de to sidste dage i efterårsferien (uge 42)
- de to sidste dage i vinterferien (uge 7)
- fredag efter Kr. Himmelfartsferien
- Grundlovsdag fra kl. 12 (5. juni)
- 3 uger i sommerferien (oftest uge 28-30) Juli 2020; uge 29, 30, 31
- mellem jul og nytår (nogle år er der også lukket enkelte dage før jul/efter nytår)

De øvrige dage i skoleferier er der åbent i tidsrummet kl. 6-17 (16).

Vi har brug for så præcise tilmeldinger fra forældre som muligt, så vi kan planlægge, hvor mange ansatte, der skal være på arbejde i skoleferierne. Forud for ferierne tilmelder forældre deres børn.

Ekstra tøj
Det er en nødvendighed for dit barn, at der er ekstra tøj i SFO'en. Det er ikke rart, når der ikke er tørt tøj, efter en våd dag ude - eller hvis andre uheld er ude.Vi sætter pris på, at børn må lege/blive beskidte i det tøj, som de har på, da det gør barnene mere frie. Navn i tøjet er en fordel for både dit barn, dig og os.

Legeområder
SFO'en er en ældre villa, og de hyggelige lokaler lægger op til leg i mindre grupper, spil og andre kreative udfoldelser. Børnene benytter skolens udearealer efter aftale med personalet i SFO:

 • multibane
 • hoppepude
 • gynger
 • bålhytte
 • skolegård
 • haven ved SFO

I SFO'en planlægges aktiviteter, som børnene kan deltage i. Planen udlevers til forældre og hænger i SFO'en.

 • FORÆLDRENE SIGER

  “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
 • FORÆLDRENE SIGER

  “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

 • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René