Praktisk info - SFO, Skovlund Friskole

Hvis du har givet besked til skolen om dit barns fravær, så kan vi læse det på vores intranet.

Giv os besked, hvis:
dit barn har aftale om at gå med andre hjem/ikke kommer
- bliver hentet af andre end forældrene

Tlf.:  22 58 68 23

Er du i tvivl om dit barns symptomer og muligheder for at komme i SFO, er der hjælp at hente her:"Smitsomme sygdomme udgivet af Sundhedsstyrelsen".

Åbningstider på skoledage
Vi har lange åbningsdage i skolens SFO. Dit barn kan blive passet allerede fra kl. 6, hvis det er nødvendigt, og vi lukker først kl. 17.

• Kl. 06.30-08.00 (fra kl. 06.00 hvis der er behov)
  • Kl. 13.20-17 (fredag til kl. 16)

Lukkedage i skoleferier:
- de to sidste dage i efterårsferien (uge 42)
- de to sidste dage i vinterferien (uge 7)
- fredag efter Kr. Himmelfartsferien
- Grundlovsdag fra kl. 12 (5. juni)
- 3 uger i sommerferien (oftest uge 28-30)
- mellem jul og nytår (nogle år er der også lukket enkelte dage før jul/efter nytår)

De øvrige dage i skoleferier er der åbent i tidsrummet kl. 6-17 (16).

Vi har brug for så præcise tilmeldinger fra forældre som muligt, så vi kan planlægge, hvor mange ansatte, der skal være på arbejde i skoleferierne. Forud for ferierne tilmelder forældre deres børn.

Ekstra tøj
Det er en nødvendighed for dit barn, at der er ekstra tøj i SFO'en. Det er ikke rart, når der ikke er tørt tøj, efter en våd dag ude - eller hvis andre uheld er ude.Vi sætter pris på, at børn må lege/blive beskidte i det tøj, som de har på, da det gør barnene mere frie. Navn i tøjet er en fordel for både dit barn, dig og os.

Legeområder
SFO'en er en ældre villa, og de hyggelige lokaler lægger op til leg i mindre grupper, spil og andre kreative udfoldelser. Børnene benytter skolens udearealer efter aftale med personalet i SFO:

• multibane
  • hoppepude
  • gynger
  • bålhytte
  • skolegård
  • haven ved SFO

I SFO'en planlægges aktiviteter, som børnene kan deltage i. Planen udlevers til forældre og hænger i SFO'en.