Spil & syng- Skovlund Friskole

"Spil & syng"
På Skovlund Friskole vil vi gerne give alle børn mulighed for at gå til band, og leg/sammenspil i Skovlund. Tilbuddet omfatter alle børn - også dem, der ikke går på friskolen. Børn kan tilmeldes uanset, hvor de bor og hvor de går i skole.

Skovlund Friskole er en del af lokalsamfundet, og skolen vil gerne være en aktiv medspiller i det lokale forenings- og fritidsliv - herunder supplere det kommunale musiktilbud med et lokalt initiativ.  Vi modtager tilmeldinger indtil der ikke kan være flere på holdet. Der er enkelte ledige pladser tilbage.


Leg & sammenspil; 0.-2. kl.
De rytmiske instrumenter og xylofonerne er i brug til leg og sammenspil for de yngste.
Underviser; Johan Møller

 

Link til tilmelding; Leg & sammenspil


Band; 3.-9. kl.

Keybord, guitar, bas, trommer og sang. Band er både for de øvede og uøvede, og holdene sammensættes efter tilmelding. (husk at skrive, hvorfor du gerne vil være med i et band). Der er 5-10 deltagere i hvert band.
Underviser: Johan Møller

Link til tilmelding; Band

Der er sammenspil/band i 45 minutter/uge i 32 uger.
Pris for Band, leg & sammenspil: 1.280 kr. (betales i 4 rater)


Underviser:
Johan Møller; organist v/Sct. Jacobi Kirke, Varde
 

Koncerter:
Der afholdes koncerter i løbet af sæsonen og som afslutning til Skovlund Friskoles forårskoncert 2018.

Formål:
Vi tilbyder musikundervisning i skoleåret 2017-18 efter skoleltid for alle børn, der gerne vil synge og spille i Skovlund.
 

Alle børn (bosiddende i Varde Kommune) kan også til at tilmelde sig tilbuddene i Varde Kommune, som eks. har et bredt tilbud af undervisning i solo-instrumenter.

 

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René