Spil & syng- Skovlund Friskole

"Spil & syng"
På Skovlund Friskole vil vi gerne give alle børn mulighed for at gå til band, og leg/sammenspil i Skovlund. Tilbuddet omfatter alle børn - også dem, der ikke går på friskolen. Børn kan tilmeldes uanset, hvor de bor og hvor de går i skole.

Skovlund Friskole er en del af lokalsamfundet, og skolen vil gerne være en aktiv medspiller i det lokale forenings- og fritidsliv - herunder supplere det kommunale musiktilbud med et lokalt initiativ.  Vi modtager tilmeldinger indtil der ikke kan være flere på holdet. Der er enkelte ledige pladser tilbage.

Leg & sammenspil; 0.-2. kl.
De rytmiske instrumenter og xylofonerne er i brug til leg og sammenspil for de yngste.
Underviser; Johan Møller

Link til tilmelding; Leg & sammenspil

Band; 3.-9. kl.

Keybord, guitar, bas, trommer og sang. Band er både for de øvede og uøvede, og holdene sammensættes efter tilmelding. (husk at skrive, hvorfor du gerne vil være med i et band). Der er 5-10 deltagere i hvert band.
Underviser: Johan Møller

Link til tilmelding; Band

Der er sammenspil/band i 45 minutter/uge i 32 uger.
Pris for Band, leg & sammenspil: 1.280 kr. (betales i 4 rater)

Underviser:
Johan Møller; organist v/Sct. Jacobi Kirke, Varde

Koncerter:
Der afholdes koncerter i løbet af sæsonen og som afslutning til Skovlund Friskoles forårskoncert 2018.

Formål:
Vi tilbyder musikundervisning i skoleåret 2017-18 efter skoleltid for alle børn, der gerne vil synge og spille i Skovlund.

Alle børn (bosiddende i Varde Kommune) kan også til at tilmelde sig tilbuddene i Varde Kommune, som eks. har et bredt tilbud af undervisning i solo-instrumenter.