Ugebrev 01.03.2019 - Skovlund Friskole

Først det kedelige - men vigtige: "Lus"
Der er delt parykker, hatte m.v. og i denne uge er der konstateret lus på skolen, så brug weekenden på at tjekke :-)

Efterlysning: "bøjler"
Nyt teaterstykker medfører nye kostumer, vi gerne vil gemme og derfor mangler vi bøjler til ophængning. Vil du/I gerne sponsorere nogle, så tager Susanne gerne imod.

- og så det sjove og festlige :-)
WAUW! "Alice i Eventyrland" !! - citater fra aftenens skuespil

Hertuginden: Man lærer noget af al ting. Det gælder blot om at kunne se det.

Alice: Vil du ikke nok fortælle mig, hvilken vej jeg skal gå for at komme herfra?
Filurkatten: Det afhænger jo en del af, hvor du vil hen?"
Alice: Det er sådan set lige meget...
Filurkatten: Så kan det jo være det samme, hvilken vej du går.
Alice: Det jeg mener, er: Bare jeg kommer et eller andet sted hen..
Filurkatten: Åh, det gør du sikkert, når bare du går tilstrækkelig langt.

Alice: "Det er sjovt, når jeg tænker mig om, så er der mange af de børn jeg kender, der ville egne sig udmærket til at være grise... Hvis bare man vidste, hvordan man skulle forvandle dem"

Alice:  Jeg mener, hvad jeg siger - og det er jo det samme.
Hattemageren: Absolut ikke. Så kunne du lige så godt sige, at "jeg ser, hvad jeg spiser" er det samme som "jeg spiser, hvad jeg ser".
Haren: Og du kunne sige"jeg kan lide, hvad jeg får" er det samme som "jeg får, hvad jeg kan lide"
Syvsovermusene: Og du kunne lige så godt påstå, at "Jeg trækker vejret, når jeg sover", er det samme som "jeg sover, når jeg trækker vejret".

Tak for minderige teaterdage :-)