Ugebrev 03.05.2019 - Skovlund Friskole

Konfirmation, søndag den 5.5.
Kl. 10 på søndag skal eleverne fra friskolen konfirmeres. Vi ønsker alle familier en god fest :-)

Valgmøde om fremtidens fri- og folkeskoler
Mandag, den 6.5., kl. 18.30-20.30 i friskolens gymnastiksal

Vi underviser eleverne i demokrati, og derfor har eleverne i 8.-9. kl. mødepligt denne aften.
Læs mere om kandidater og programmet her

"I friluftsliv udnyttede vi det flotte forårsvejr til at bage snobrød på efterskolens fine bålplads.
Eleverne lærte om forskelle på fyr- og løvtræ, hvilke slags brænde der er bedst at bruge, når man skal have gløder og hvorfor at man egentlig "snor" sit brød på pinden.
Det var oplagt, at vores bål, denne dag, var lavet af løvtræ, for elevernes brød blev færdige på rekordtider! Man skulle i dén grad være på vagt overfor brændte brød! En rigtig lærerig og hyggelig eftermiddag.
Karsten"

Nyt puderum i SFO'en
Kathrine og Tilde fortæller: "Man kan lege far, mor og børn - man kan træne. Der er kommet nye puder, og væggene er blevet malet, og der er kommet nyt gulvtæppe på, og man kan lege sjove lege. Det er sjovt. Det er dejligt, at Kurt har lavet rummet, og det er dejligt at hygge sig i puderummet".

Kurt og børnene i SFOen har de seneste par uger bygget sæbekassebiler. Her et par billeder fra starten af projektet.