Ugebrev 05.04.2019 - Skovlund Friskole

Vi synger foråret ind - FREDAG, den 12.4.
Mød os på Ole Flensteds Plads, Skovlund og syng foråret ind sammen med os. Vi går fra skolen kl. 10, og synger ca. kl. 10:15. I må gerne fortælle andre om arrangementet på torvet, da vi gerne vil fejre foråret med mange ;-)

1.-2. kl. på Næsbjerg Skole torsdag.

"Samarbejde mellem VAMS (Varde Provstis Skoletjeneste) Vi så forestillingen; "1-2-3-4-5-6-7-8-9-10" Det handlede om de ti bud, som vi havde arbejdet med i ugerne op til". Erling

Valgmøde 6. maj kl. 18.30 på Skovlund Friskole
- afsæt et par timer og hør hvad kandidaterne til folketinget har at sige om grundskole, skole, uddannelse, økonomi og frihedsrettigheder. Peter Bendix (Friskolernes landsformand) skal styre slagets gang med Niels Ole Beck (S), Steen Iversen (LA), Mikkel Ammitsbøl (SF), Karin Rohr Genz (A), Anni Matthiesen (V) og Karsten Brønnum (DF).
Mødepligt for elever i 7.-9. kl.

Ansigtsmaling i SFO
Hanna fik god hjælp af Marinella og Karoline Mathilde fra 8. og Emily fra 7. kl. til ansigtsmaling i SFO'en :-)

Generalforsamlingerne onsdag aften
Nyvalg både til støtteforeningens og skolens bestyrelser. Konstitueringen fra støtteforeningen følger senere.
Skolens bestyrelse har konstituering som følgende:
Karen Toksvig Larsen, formand - Annie Voss, næstformand - Carsten Thorhauge, kasserer - Line Drue Nielsen, medlem - Tine Esbensen, medlem. Velkommen til de nye medlemmer og tusind tak til dem, der har bidraget aktivt med frivilligt arbejde og engagement i mange år: Lars Sadova, Gert Hermansen, Trine Kjær og Kirsten Madsen.
Ulla Kronborg har igen lavet en skriftlig erklæring vedr. undervisning på skolen og aflagt den på generalforsamlingen. Du kan læse den her

"Nogle elever fra mellemteam har lavet påskeløb i engelsk her skriver de easter med naturens udbud". Susanne

Friluftsliv
"Vi vil høre, om en af jer, en I kender eller andre, kunne bidrage til dette års undervisning i friluftsliv på valgfagsholdet for 6. - 9. klasse. Det kunne være en der kunne fortælle om sin rejse der involverede en grad af friluftsliv, en vi kunne besøge en der kendte noget til planter og kunne fortælle om det eller måske en der kunne lave mad med os af naturens råvarer eller noget helt, helt andet!
Næsten alt har interesse, da det altid er berigende at få en fortæller ind.
Mange hilsner Karsten og de 20 friluftselever"