Ugebrev 05.06.2020 - Skovlund Friskole

Grundlovsdag 2020
Alle elever i storeteam har arbejdet på deres egen grundlovstale. Eleverne i 8.-9. kl. holdt deres skrevne taler, og der var meget indholdsrigt stof til eftertanke. Tusind tak til de modige, eftertænksomme og ansvarlige elever - Danmarks fremtid :-) Herefter var eleverne på orienteringsløb i Byparken. Dagen sluttede med saft og pølsehorn :-)

Mellemteam
På programmet stod: Orienteringsløb, grundlovstale v/Karsten (med hjælp af en del statister som lovgivende, dømmende og udøvende magt) m.m. Karsten var både fortæller, fransk konge og Christian d 4. Han førte os på den måde op gennem tiden fra enevælde til demokrati/grundloven 1949. Det var skønt at synge sammen (siger den sang- og klaverspilleglade skoleleder): "Livstræet, Sørørverkongen Jonathan, Sommer i Danmark og andre. Herefter var der kage, pølsehorn og saftevand til alle.

Lilleteam
Eleverne nød den korte byge på skolen. Eleverne var også en tur i Byparken, og Rodeo-Hanna var også med :-)
I parken var der arrangeret et eventyrløb. Eleverne sluttede dagen på skolen med pølsehorn og saftevand :-)

Indkaldelse til to generalforsamlinger, mandag den 22. juni 2020
1. Skovlund Friskoles Støtteforening, kl. 19

Tilmelding senest fredag, den 19. juni: skovlundfriskolestotteforening@gmail.com
      Kaffepause: medbring egen kaffe/kage
2. Skovlund Friskole, kl. 20
Skolens tilsynsførende aflægger sin tilsynsrapport umiddelbart efter generalforsamlingen.

Tilmelding nødvendig, da vi i år opsætter stole til det antal deltagere, der tilmelder sig.
Vi vil gerne se rigtig mange, men det er også vigtigt at du bliver hjemme, hvis du er syg.
Tilmelding senest fredag, den 19. juni: skoleleder@sfri.dk eller på VIGGO

Sidste skole: fredag, den 26. juni
Første skoledag: tirsdag, den 11. august
SFO åben: uge 27-28 samt igen fra mandag i uge 32 (Tilmeldingssedler er sendt ud)