Ugebrev 06.09.2019 - Skovlund Friskole

Læs friskolemagasinet "FRI" Hent app'en her:
GooglePlay eller AppStore

Du kan bl.a. læse om en særlig velkomst til nye friskoleforældre på side 12 - eller se den særlige velkomst "Du og dit barn er på vej ind i en fantastisk ny verden. Her er din rejseguide"

Skolefoto 16.9.
På skolen fotograferes vi alle i lige år. Mandag 16.9. fotograferes elever i 0. og 9. kl. samt nye elever og ansatte, så billeder af dem kan oploades på hjemmesiden og internt på VIGGO. Elever i 0. og 9. kl. får fotosedler med hjem næste, og så kan forældre til de børn, selv gå ind og se billederne på det link, de modtager. Forældre beslutter selv, om der skal bestilles private fotos. Fotograferingen til skolens interne brug er gratis. Priser ved bestillingen fremgår af den information I modtager fra firmaet "Vision Fotografi".

SFO
- eftermiddagshygge i kreativ i SFO'en som Mayada (vores praktikant) stod for: maling med sæbebobler :-) Vidste du, at man kan male med overskårne plastflasker, som har et net henover hullet i bunden?

Arbejdsfredag - tilmelding tirsdag, den 11.9.
Eleverne maler og indretter, men det er også snart en mulighed for de voksne :-) Arbejdsfredag nærmer sig. Fredag, den 13.9. mødes vi kl. 15-20, gerne en del i have- og maletøj :-) De ældste elever har en invitation med opgaver/tilmelding med hjem i skoletasken. Invitationerne kan også findes på forældreopslagstavlen på VIGGO.

P-fag i mellemteam
"I Mellemteam har eleverne sammen med Aase opfrisket lokalet "Ask". Opslagstavlerne er blevet gjort flotte og farverige, blandt andte med en fodboldbane, regnbuer og en hånd fra alle i teamet. Men de stopper ikke der! Mere forskønnelse vil følge i de kommende uger!" Karsten

Lejrskole
Der udsendes info til forældre på VIGGO i dag. Alle forældre er orienteret om lejrturen på forældremøder og i sidste ugebrevet 23.08.2019.

Bagagerumsmarked 5.10.2019, kl. 10-12
Elevrådet arrangerer marked lørdag formiddag og efterfølgende kan besøgene købe lidt at spise. Det er børn/forældre på skolen, der sælger, men alle andre er meget velkomne til at komme og kigge/købe - tag meget gerne andre med :-)
Børn og forældre kan købe en P-plads - henvendelse: Erling (lærerrepr. i elevrådet). Mail: es@sfri.dk