Ugebrev 07.05.2020 Skovlund Friskole

Aflysninger
Der er sendt afbud til årets grundlovstaler, og vi inviterer ikke hele sognet, forældre m.fl. til festdag, men - indtil videre er der stadig morgenpasning i SFO og undervisning fra kl. 8.15-12., hvorefter SFO er lukket.
I denne uge skulle vi have afholdt det store Alsangsarrangement i Skovlund - en aften de mange foreninger, fri- og efterskolen ellers havde lagt store planer for. Vi glæder os til et "erstatningsarrangement" næste år. Vi håber, at I har fejret befrielsen ude i hjemmene.

Genåbning etape 2
I dette øjeblik er det uvist, hvilken beslutning regeringen når frem til, men sikkert er det, at når de ældste igen - i en eller anden form -  skal i skole, så skal vi bruge tid på at planlægge deltaljerne omkring skolegangen og bruge tid på at sætte os ind i retningslinjerne fra stat og myndigheder.
Hvorvidt mellemteam kan blive i lokalerne på efterskolen er uvist, men vi har idéer til, hvad vi kan gøre, men også her, kan der blive tale om ekstra planlægnings-/flyttedage.
Lilleteam bliver ikke påvirket i første omgang - vi forsætter som hidtil i skole- og SFO.

Forlænget Bededagsferie i 3.-9. kl.
Elever i mellem- og storeteam har fri mandag den 11. maj. Øvrige mandage i maj er der hjemmeundervisning - uanset hvad Mette Frederiksen melder ud. Lærerne modtager undervisning hver mandag eftermiddag i maj og kan derfor ikke træffes fra kl. 13.

Projektarbejde i storeteam - tværfagligt tema "Den spanske syge og corona"
Eleverne valgte selv det faglige fokus, så nogle havde fokus på det samfundsmæssige, mens andre havde havde et naturvidenskabeligt fokus i deres arbejde.

I denne uge har de ældste elever afsluttet forløbet og præsenteret deres projektarbejde. Vi har fået lov til at videreformidle en film lavet af en elev i 8. kl. Der var mange fine produkter i blandt og fremlæggelserne var virtuelle. Klik på billedet og se videoen på Facebook :-)