Ugebrev 08.03.2019 - Skovlund Friskole

Farvel til:
Matviy og Myron som er startet på Tistrup Skole. VI ønsker dem og familien alt godt fremover.

Velkommen til:
Thomas Ottesen, som starter i 13-ugers praktik som undervisningsassistent på tirsdag. Thomas vil hovedsageligt have støttetimer i storeteam.

HUSK generalforsamling i støtteforeningen og på skolen; onsdag den 3.4. kl. 19 og kl. 19.30
Jeg fortalte om generalforsamlingen på årets forældremøder i ønsket om, at mange forældre gerne vil høre om det, der arbejdes med i bestyrelsen, høre den tilsynsførendes beretning, høre nyt fra Støtteforeningen og måske på et tidspunkt vælge at bruge tid på det vigtige og spændende arbejde, der foregår i begge bestyrelser.
Vel mødt til årets generalforsamlinger :-)

Stormøde for bestyrelsesmedlemmer og ansatte
Hvert år er der stormøde (foredrag og workshops) i vores friskoleregi, som består af 8 friskoler ud over os selv. I år gik turen til Filskov, hvor vi hørte et fantastisk inspirerende foredrag "Genvej til begejstring" v/Thomas Mygind. Læs mere her.
"Med hænderne si'r vi klap, klap, klap. Med fødderne si'r vi tramp, tramp, tramp..."
Lilleteam optrådte først for mellemteam og senere var alle med til at danse :-) Super god oplevelse. Tak til jer alle for deltagelse torsdag morgen til morgensamling :-)