Ugebrev 11.01.2019 - Skovlund Friskole

Generalforsamling på skolen og i støtteforeningen - ny dato
Sæt kryds onsdag den 3. april, hvor du kan komme og høre om året i støtteforeningen kl. 19 og på skolen kl. 19.30. 

Praktikant fra 14.1.-8.2.2019
Anja starter i arbejdspraktik på skolen med timer både på skolen og i SFO. Hun har tidligere været her ganske kort, og vi glæder os til at genoptage samarbejdet med Anja.

Fokus på øret, hørelse og indeklima
I disse to uger har vi lånt en "ørekasse", hvor der bl.a. er et øre, der måler støj. Anne Lis fortalte om ørets opbygning, måleenhed og lyd. Vi så eksempler på hvor mange decibel (db), der ofte er, når vi taler, når vi spiser sammen og når vi går til koncert. Dorthe fortalte om sin øresygdom og hvordan det er at være opereret og bruge høreapparat.
                                                                                                      
Et grønt øre er tilpas lyd, orange/gul betyder, at vi skal være opmærksomme og et rødt øre indikerer, at lydene er for høje.
Det målende øre har allerede i denne uge været rundt på skolen, fordi vi vil gerne skabe fælles opmærksomhed på det gode undervisningsmiljø i klasser og på gange.

Ny tavle og projektor
Juniorklubben og skolen har i fællesskab købt en smartboardtavle og en projektor, som i denne uge er sat op i LÆRK, hvor børnene i klubben også hygger torsdag aften, kl. 18.30-21. Alle børn i 3.-9. kan komme i klubben om torsdagen.

 
   Link til billetten.dk               
  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René