Ugebrev 11.09.2020 - Skovlund Friskole

Fælles skolefoto 2020
Fotografen havde ikke tid til fællesfotoet, da han var her den 8.9., så fredag, den 18.9.2020 kl. 10.30 fotograferes vi alle i gymnastiksalen.

Arrangementer i 2020-21
Nogle arrangementer vil I dette skoleår ikke blive afholdt, afholdt i ændret form eller gennemført. Beslutningerne baseres på, hvad vi anser for muligt i forhold til den aktuelle situation, retningslinjerne m.v.

Morgensamlingerne
Det er IKKE muligt for forældre at deltage i morgensamlinger på hverdage. Vi afholder morgensamling i gymnastiksalen og afprøver forskellige tiltag for at få det til at fungere bedst muligt. Undtagelse: barnets fødselsdag :-)
Vi synger for børnene, hvis de er i skole på selve dagen, og disse dage må forældre til barnet gerne deltage til morgensamling og det skal ikke meddeles på forhånd.

Landsbyen synger 2. oktober, 4.december, 8.januar., 5.februar, 5.marts, 9.april og 7. maj
Disse morgener er forældre og alle andre velkomne til at deltage i vores morgensamling. Efter morgensamling er der kaffe i spisesalen for dem, der har tid og lyst.

Juleklippedag sidste fredag i november
I lige år "plejer vi" at invitere bedsteforældre, men.. det gør vi ikke i år. Skolens ansatte klipper og hygger med elever - ligesom vi gør de i ulige år.

Grundlovsdag den 5. juni, kl. 9-12
Dagen falder i dette skoleår på en lørdag, og det bliver en ekstra festlig skoledag med tale, rundstykker, underholdning og fælles sanglege/folkedans. Der er mødepligt for elever, og de må MEGET gerne tage helle familien med denne dag. Alle i lokalsamfundet inviteres også med.

Arbejdsfredag kl. 15-20 i foråret. Dato meldes ud senere.

Generalforsamling i støtteforeningen og på skolen, 20. april

Sommerfest, 17. juni
Fællesspisning/grill, underholdning og dimission for 9. kl.

SKOVLUND FRISKOLES STØTTEFORENING AFHOLDER KØKKENFRI AFTEN.

STØTTEFORENINGEN AFHOLDER KØKKENFRI AFTEN FØLGENDE DATOER I 20/21:
5. OKT. – 17. NOV. – 13. JAN. – 11. FEB. – 17. MAR. I SKOLENS SPISESAL

MADEN LEVERES FRA SKOVLUND KRO OG DEN SERVERES FRA KL. 17.30
PRISEN INCL. KAFFE OG KAGE ER 80 KR. PR. VOKSEN OG 50 KR. PR. BARN TIL OG MED 9. KL.
DRIKKEVARER KAN KØBES.

TILMELDING: MIN KØBMAND ELLER SMS TIL 21768366.
Senest 2.okt – 16.nov. – 11.jan. – 9.feb. – 15. mar. inden kl. 12

KOM OG FÅ ET DEJLIGT MÅLTID MAD, ET PAR HYGGELIGE TIMER I GODT SELSKAB OG STØT SAMTIDIG EN GOD SAG.

SKOVLUND FRISKOLES STØTTEFORENING.