Ugebrev 13.03.2020 - Skovlund Friskole

Det var en meget anderledes morgen. Eleverne foreslog bl.a. at vi skulle synge: "Velkommen til den nye verden", og fik de voksne fik denne sang en ny betydning denne morgen. Herefter sang vi bevægelsesangen: "Jeg har fanget mig en myg", hvor vi både skulle synge og lave bevægelser samtidig :-)

Rigtig mange forældre havde givet skolen besked om, at børnene blev hjemme, så vi var kun 23 til morgensamling torsdag: 11 voksne og 12 børn. Det morede vi os lidt over, for vi kunne tælle til at der i løbet af dagen, ville komme yderligere 3 voksne på kontoret og i SFO :-)

Børnene så film og hyggede sig i SFO'en, så underviserne fik tid til at forberede undervisningen.

Alle arrangementer på skolen er aflyst.
Selvom "det hedder sig", at skolen er lukket, så har Børne- og Undervisningsministeriet orienteret os om, at der skal finde så meget undervisning som muligt. Så det retter vi os selvfølgelig efter :-)

Eleverne vil ikke få fravær de kommende uger, da vi har en klar forventning om, at de laver de opgaver og følger de retningslinjer, som de får på VIGGO. Alle ansatte er på arbejde og kan kontaktes, selvom de arbejder hjemmefra.

Fra Skolesangbogen:

Velkommen til den nye verden, hvor end du måtte komme fra.
Velkommen til den nye verden til hver og en af jer, som engang sa’:
Vil jeg være med? Vil jeg være med?
Vil jeg være med, når skibet sejler? Tør jeg ta’ afsted?

Velkommen til den nye verden med alt det, som du har at gi’
Velkommen her, fordi du er den, som har forladt det kendte for at si’:
Jeg vil være med! Jeg vil være med!
Jeg vil finde vej og vandre mod en større virk’lighed.

Velkommen til den nye verden, velkommen til din tro, dit håb!
Velkommen her til glæden, smerten, og lad det hele samles til et råb:
Vi vil være med! Vi vil være med!
Vi vil gøre denne plet til jordens allerbedste sted.

Næste ugebrev udsendes, når skolens bygninger igen rummer børn og voksne :-)