Ugebrev 13.04.2019 - Skovlund Friskole

Efteruddannelse
Den 23.-29. april er kontoret delvist lukket, da Jette er på efteruddannelse. Nynne kan træffes om formiddagen.

- en tur til USA
0.-6. kl. havde emneuge og i år var emnet "USA". Eleverne har arbejdet med New York, San Francisco, klima og vejr, geografi, indianere, madkultur og NASA. Emneugen sluttede idag med smagsprøver på amerikansk mad.
     

Udlandsrejser i 7.-9. kl.
Elever og forældre sparer selv op/tjener penge til udlandsturene på 4 dage i foråret. Alle rejsende elever og ansatte ankom til Billund Lufthavn, fredag den 12.4. kl. 21.10, hvorefter påskeferien startede - heraf også det forsinkede ugebrev, da skribenten var med i Barcelona :-)

9. kl. i Barcelona
9. kl. så bl.a. det olympiske stadion fra 1992 samt en masse seværdigheder i byen. Vi hørte også Kathrine fortælle om sit job som speditør hos Blue Water og hvordan hendes skole- og uddannelsesvej fra Kvong Friskole til et job som udstationeret i forløbig 2 år. Vandet er stadig koldt :-)


7.-8. kl. i London

BIllederne er fra Naturel History Museum, hvor en kustode bl.a. fortæller om et skildpaddeskold og fra en kæmpe legetøjsbutik i 5 etager. Eleverne boede centralt i London og nåede at se rigtig meget på de 4 dage, de var i byen.
 

Foråret synges ind
Endnu en gang blev foråret hyldet med sang på Torvet/Ole Flensteds Plads - sidste skoledag før påskeferien. Med denne hilsen vil vi ønske alle en glædelig påske. Se evt. filmen på Facebook.

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René