Ugebrev 13.04.2019 - Skovlund Friskole

Efteruddannelse
Den 23.-29. april er kontoret delvist lukket, da Jette er på efteruddannelse. Nynne kan træffes om formiddagen.

- en tur til USA
0.-6. kl. havde emneuge og i år var emnet "USA". Eleverne har arbejdet med New York, San Francisco, klima og vejr, geografi, indianere, madkultur og NASA. Emneugen sluttede idag med smagsprøver på amerikansk mad.

Udlandsrejser i 7.-9. kl.
Elever og forældre sparer selv op/tjener penge til udlandsturene på 4 dage i foråret. Alle rejsende elever og ansatte ankom til Billund Lufthavn, fredag den 12.4. kl. 21.10, hvorefter påskeferien startede - heraf også det forsinkede ugebrev, da skribenten var med i Barcelona :-)

9. kl. i Barcelona
9. kl. så bl.a. det olympiske stadion fra 1992 samt en masse seværdigheder i byen. Vi hørte også Kathrine fortælle om sit job som speditør hos Blue Water og hvordan hendes skole- og uddannelsesvej fra Kvong Friskole til et job som udstationeret i forløbig 2 år. Vandet er stadig koldt :-)

7.-8. kl. i London

BIllederne er fra Naturel History Museum, hvor en kustode bl.a. fortæller om et skildpaddeskold og fra en kæmpe legetøjsbutik i 5 etager. Eleverne boede centralt i London og nåede at se rigtig meget på de 4 dage, de var i byen.

Foråret synges ind
Endnu en gang blev foråret hyldet med sang på Torvet/Ole Flensteds Plads - sidste skoledag før påskeferien. Med denne hilsen vil vi ønske alle en glædelig påske. Se evt. filmen på Facebook.