Ugebrev 14.06.2019 - Skovlund Friskole

Parkering
Skolens busser vil gerne benytte de tre forreste pladser til parkering, så derfor opfordrer vi forældre til ikke at benytte disse.

Sommerfest 20. juni 2019
Invitation til forældre og søskende er sendt ud på VIGGO. Vi glæder os til en festlig aften med fællesspisning og musikalsk underholdning :-)

Folkeskolens Prøver
Den sidste mundtlige prøve afholdes mandag, hvor eleverne skal op i tysk. Eleverne har i år været til prøve i engelsk, dansk, tysk/historie og naturfag. De skriftlige prøver blev afviklet i starten af maj. Når prøverne er afviklet falder der igen lidt mere ro over hverdagen, fordi vi så også er færdige med at udsende lærere som censorer på andre skoler. Prøvesamarbejdet med de andre skoler i Varde forpligter, og det er mærkbart hvert år, når vi både selv skal afholde prøver og udlåne lærere herfra.

Sidste skoledag
Torsdag den 27. juni afsluttes skoleåret med morgensamling, fælles aktiviteter og feriesang. Eleverne har fri kl. 12, hvorefter SFO'en åbner.

Første skoledag
Efter sommerferien starter vi igen tirsdag den 13. august kl. 8.15 (1.-9. kl.) og kl. 9 for 0. kl. og deres forældre.

Ferielukket SFO
Uge 28-30 er SFO'en lukket.