Ugebrev 14.12.2018 - Skovlund Friskole

Lucia 2018
17 piger (og Anne Lis) har nu gået Lucia 1 gang i Tistrup og 4 gange den 13.12.: skole, børnehave, plejecenter og kirke. Tak til de dygtige piger og til Anne Lis :-)

HUSK: Indskrivning 0. kl.
- før 21.12.2018.

Det er hyggeligt i SFO'en
om morgenen :-)
SFO er åben den 21.12.
og igen den 2.1.2019

Kursus/efteruddannelse 27.11.
Simon, Martin, Hanna, Christina,
Dorthe og Erling var på MLE-kursus/ efteruddannelse, som vi alle hele
tiden er i gang med.

For nogle af disse deltagere var det
første gang de mødte Micki og lærte
om vores pædagogiske tilgang fra
"ham selv". Læs evt. mere her

Micki Kaa Sunesen er ansat i Undervisningsministeriet og absolut en kapacitet, og vi er glade for, at han stadig gerne vil være "en del af huset".

Fredag den 18.1. skal vi alle afsted for sammen at lære endnu mere.
Vil du hjælpe os med at afholde en "forældreeftermiddag", så vi kan komme tidligt afsted?
Overvej, hvad du kan bidrage med i SFO/på skolen denne dag fra kl. 12 :-) Skriv, hvis du har en god idé eller gerne vil hjælpe

Ny chauffør
Lars ønsker at stoppe med buskørsel for at få tid til andre ting. Pr. 1.1.2019 hedder chaufføren Ole Sørensen. Ole har mange års arbejdserfaring som smed, og har været/er aktiv som spejderleder og i en bueskytteforening. Han ansættes som fleksjobber, og vi glæder os til at lære Ole at kende.

Morgensamling i december
Hver morgen i december er der en pakke, der skal åbnes og inden i den, er der noget sjovt, lækkert, underholdende og lærende, som er dagens indslag. I dag blev der dystet i Jeopardy; Karstens hold mod Hannas :-)
Hvis du vil vide mere om kategorier, spørgsmål og vinderhold, så spørg en du kender ;-)
Fremlæggelser i mellemteam

Forældremøder - info om sociale medier m.v.
Der er rigtig meget vi ikke ved noget om. Det har vi konstateret på skolen, hvor vi nu har lukket ned for en del hjemmesider, som var yderst uheldige - til trods for, at børn var målgruppen. Vi er sikre på, at forældre gerne vil vide mere om det, der overhaler os indenom: de sociale medier. SÆT KRYDS!

Forældre til børn i 0.-5. kl., mandag den 14.1. kl. 18.30-19.45
SSP konsulent; Sigrid Wille kommer på skolen den 14.1. kl. 18.30, hvor hun deler ud af sin viden om det, der pt. foregår på de sociale medier - det kunne f.eks. være ome.tv, Youtubere m.v.
Forældre til børn i 6.-9. kl., mandag den 14.1. kl. 19.30-21
Rusmiddelkonsulent; Glenn Olesen fortæller om, det der rører sig lige nu og senere fortæller SSP konsulent; Sigrid Wille om det, der kan være meget vigtigt at vide noget om, som forældre til halvstore børn og sociale medier.
Tilbagemelding foretages i januar, hvor elever får breve med hjem.