Ugebrev 15.05.2020 Skovlund Friskole

Kæmpestor TAK til SIF og alle de frivillige :-)
Efterskoleeleverne kommer tilbage til Skovlund og mellemteam var på vej til at blive hjemløse. Nu har vi lejet telt og gulv fra SIF (meget fornuftig pris), og det blev sat op tirsdag aften sammen med en masse frivillige. Dagen efter blev der etableret "vandhaner". Næste uge er der også ekstra varme i telt, så nu er vi rigtig godt kørende indtil sommerferien :-) Pigerne herunder er i gang med at skaffe brænde til et af de fire bål på pladsen.

"Torsdag, efter det første læsebånd i vores nye telt, tog hele mellemteam på gåtur ud til Christina lærer. Her skulle vi fotografere både insekter og vilde planter. Men der blev heldigvis også tid til bålhygge, ridning, leg og meget andet." mellemteam
Se filmen på Facebook:
Corona-teltet

"Hvad er en “spøgefugl”? Det ved Røn alt om. Og de har hver især lavet deres helt egen, navngivet den og beskrevet dens historie" Erling

De ældste kommer i skole = Røn har holdt flyttedag fra lokale i storeteam til spisesal :-)
NU kommer storeteam tilbage. Tirsdag er første skoledag for de første med mødetid kl. 9, forskudt og med kortere skoledag og færre.. Det er kun 9. kl., som har fornøjelsen af at komme i skole hver dag. Nu er der lagt en plan indtil sommerferien. Det har været et større puslespil, men vi tror på, at vi har fundet en rigtig god løsning :-) OG vi GLÆÆÆDDER os til at se de ældste elever igen :-)

Ansatte på efteruddannelse; 11.5., 18.5., 25.5., 26.5. 11.6.
Siden skolen startede har vi vægtet efteruddannelse for alle. Vores erfaring er, at det er vigtigt, at vi har et fælles fagligt sprog i det daglige arbejde. Det har været et stort ønske i længere tid, at det blev muligt med mere uddannelse - og det er det nu :-)

Alle lærere er på efteruddannelse og øvrige ansatte har tilbuddet om at deltage i de to moduler:
1. Positiv psykologi i organisationen (maj-juni)
2. Coaching i organisationen (juli-november)
Akademifag medfører ny viden, indsigt, øvelser og nye redskaber som vi kan anvende i det job, vi nu hver især har.
Det er meget glædeligt at en coronatid også kan være startskuddet for efteruddannelse til gavn og glæde for børn, forældre og de ansatte.

Udbyderen for undervisning er Erhvervsakademiet DANIA i Randers, og vi modtager tilskud fra Omstillingsfonden og Den Statslige Kompetencefond. Underviseren er Liselotte Christensen, som vi i forvejen kender.