Ugebrev 16.08.2019 - Skovlund Friskole

JUHU
Nu er børnene tilbage i skolens lokaler :-)
De ansatte har brugt arbejdsdagene i juni, juli og august til at evaluere, planlægge og være på kursus sammen. NU er vi klar til et fantastisk år sammen med jer alle: børn og voksne :-)

Velkommen til:
Magnus i 8. kl.
Josephine, Sejr, Milon, Karoline, Mille, Lucia, Nynne, Viktor, Maja Sofie, Alberte, Alan og Klara i 0. kl.
Raquel Hansen (Støtte- og dramalærer) og til vores hjemvendte kollega; Pernille Frederiksen (støtte- og specialundervisningslærer). Pernille har også nogle morgenåbnere i SFO'en.
Vi glæder os til samarbejdet med jer alle i det nye skoleår :-)

Så ruller hjulene igen
Skolebusserne har været ude på de første ture, og det er skønt. Rigtig mange børn benytter skolens busser og det offentlige. Vi vil gerne køre børnene hjem, så de ikke kommer for sent hjem, og det kan lade sig gøre mandag og tirsdag, hvor vi får hjælp af Bente, Jens og Herluf (vores trofaste frivillige buschauffører).

Vi mangler chauffører onsdag og torsdag - ca en time hver dag.
Bussen kan køres med almindeligt kørekort, og Ole instruerer meget gerne - eller fortæller om det, hvis du vil vide mere. Vi vil gerne have dette skønne ulønnede job besat hurtigst muligt, så børnene kan komme sikkert og hurtigt hjem - første kørsel onsdag og torsdag: kl. 14.45. Kontakt Ole for at høre mere: 22 21 63 64

Den første skoleuge er introuge
- en anderledes skoleuge, hvor børnene får mulighed for at lære hinanden at kende i de nye teams, lave klasseregler, lave noget på tværs af teams, tage på udflugt m.v. Det giver billederne herunder nogle gode eksempler på. Der er for eksempel billeder, hvor store og små laver noget sammen, fordi de er skolevenner i dette skoleår. Skolevenner hjælper hinanden i dagligdagen og måske også på lejrskolen ;-)
.. men først billeder fra første skoledag i 1.-2. kl.

Herover er der 5 billeder fra den første uge i mellemteam, hvor de også har lavet flere skøre, sjove og seriøse opgaver på begge stamhold og sammen. Der er også billeder fra Lilleteams udflugt til Stemmeværket torsdag.

Fredag gør middag er børnene afsted på "Gakket OL" opdelt i hold på tværs af klasser, hvor flere skolevenner udgør et hold: 10 poster med mange skøre opgaver. Skøn start med 112 skønne børn :-)