Ugebrev 16.11.2018 - Skovlund Friskole

 Velkommen til:
- Anja, der er i praktik som pædagogisk støtte på skolen og i SFO'en. Anja bor i Skovlund, og skal arbejde her indtil midt i december.
- Claus og hans familie fra Nordenskov. Claus er startet i 6. kl. Vi håber, at I alle vil falde godt til :-)

Ugens konkurrence i uge 45 m.v.
Sidste uges konkurrence var gummistøvlekast. Der blev nemt kastet over 10 meter. Josefine fra 2. kl. vandt med et kast på 11,5 meter. Der er også blevet ryddet op i "kreativt", og det kan jo inspirere til at lave noget nyt.  

Mellemteam; undervisning og udflugt
"3. og 4. klasse var onsdag i Ribe Domkirke. Her var vi sammen med rigtig mange andre 3. og 4. klasser og vi sang en del salmer, som vi alle havde øvet på skolerne. Efter den gode oplevelse i kirken, var vi på guidet rundtur i Ribe - det var rigtig spændende."
" Mellemteam har tema om Norden. Hér lærer vi om landenes særkende, børn, byer, levevis, natur og meget andet. På billederne er der gruppearbejder. Eleverne arbejder sammen om opgaver på Clio. I emnet har vi også set en svensk film, "Alltid på en Tirsdag". Den skal der skrives resumé af som ugeopgave"

Bedsteforældredag, fredag den 30. november, kl. 9
Vi glæder os til at få besøg, og vil gerne modtage tilmeldinger, så vi ved, hvor meget kaffe, vi skal brygge :-) Der udsendes info til alle forældre på skolen - OBS: opslagstavlen på VIGGO de kommende dage.

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René