Ugebrev 17.01.2020 - Skovlund Friskole

Indskrivningsfest: Onsdag, den 22. januar 2020
Vi glæder os til en festlig eftermiddag med 14 nye elever og forældre til 0. kl. august 2020. Traditionen tro inviterer vi også alle elever og forældre i Lilleteam, så vi sammen kan byde velkommen til de nye. Mon ikke også at eleverne i Lilleteam optræder med et eller andet... Helt sikkert er det i hvert fald, at der er kaffe og kage til alle, der er med denne eftermiddag.

Besøg af Nini og Sigrid fra SSP, Varde
Eleverne i storeteam havde besøg af politi og SSP-konsulenten fra Varde.  Nini har været betjent i 11 år, og bruger halvdelen af sin arbejdstid på at lave forebyggende arbejde blandt børn og unge. De to fra SSP fortalte bl.a. om UKN (Ungekriminalitetsnævnet), som fastsætter domme for børn og unge mellem 10-17 år, som har begået noget kriminelt, men de har også en forebyggende ogpave. Unge har f.eks. selv erstatningsansvar for sprængte postkasser o. lign.

Nini og Sigrid fortalte også om snus, som desværre også er udbredt i vores område. Søger man på nettet, findes der mange oplysninger om snus, forebyggende indsatser m.v.

Fest i storeteam
"I onsdags holdt storeteam januarfest fra kl. 18-20:30. Vi mødtes i spisesalen ved et langt bord, hvor der var pænt pyntet op. Menuen var pizza og pandekager.
Da vi havde spist var der dans og underholdning. Det var en hyggelig og sjov aften. Til sidst fik vi popcorn og dansede limbo. Det var 8. klasse, der havde planlagt festen, og vi vil gerne gentage succes til næste år.
Hilsen Nicoline"