Ugebrev 19.06.2020 - Skovlund Friskole

Ingen sommerfest i år - men 9. kl. g afgangselever i 8. kl. blev alligevel fejret :-)

Det er altid vemodigt at tage afsked. "Men noget skal slutte for at noget nyt kan begynde", og den dag er snart kommet for en lille flok. Vi spiste sammen, og eleverne fik en tale og beviser. Senere blev der overrakt "Surprise-gaver". Der blev uddelt ja-hatte (som er meget i brug), "OK - KO" (fordi Emil er så dygtig i sin praktikplads), slik, smiley-bold m.m.
I løbet af aftenen så vi også tre naturfilm, som eleverne har lavet de seneste uger på skolen, med inspiration og viden fra de dansk-producerede: "Vores vilde Danmark". Eleverne har arbejdet med naturtemaet men også med filmvinkler og andre virkemidler.
Vi tog afsked med en del forældre, som nu har haft "det yngste barn" på skolen. Tak for samarbejdet :-) Vi ønsker jer alt godt fremover :-) Tak til elever og forældre for en hyggelig aften :-)

Lilleteam - idræt
Sofie var modig og stod for en aktivitet i sidste uge :-)

- og i 0. kl. er de ved at lave fantasifigurer, som de skal finde et navn til og senere skrive en historie om :-)

11 ansatte har været til eksamen og haft et oplæg på 7-20 minutter om positiv psykologi.
På Facebook skrev Liselotte (vores underviser):

16. juni kl. 21.12 ·

Det meste af dagen har jeg siddet indenfor og eksamineret en herlig flok engagerede ansatte fra Skovlund Friskole.
Det kunne lyde som en træls opgave i det flotte solskinsvejr - men hold nu op, hvor har det været en fed og berigende dag :-) :-) :-)

Tak for gode indspark, idérige oplæg og nørdede samtaler Skovlund Friskole, og tak for, at jeg fik lov at facilitere forløbet i “Positiv psykologi i organisationen.”
Ny glæder jeg mig til 1. juli, hvor de starter næste forløb: “Coaching i organisationer”

- billederne er fra en af lærernes eksamensopgave

Erhvervsakademi Dania, tak for ECTS og samarbejdet :-)