Ugebrev 20.09.2019 - Skovlund Friskole

Tillykke til Simon Sommer og hans familie
Sidste weekend blev Simon far til lille Jens :-) Mens Simon er på barsel i denne og næste uge, er Pernille vikar på skolen og i SFO.

Reminder: Bagagerumsmarked 5.10.2019, kl. 10-12
Elevrådet arrangerer marked lørdag formiddag og efterfølgende kan besøgene købe lidt at spise. Det er børn/forældre på skolen, der sælger, men alle andre er meget velkomne til at komme og kigge/købe - tag meget gerne andre med :-)
Børn og forældre kan købe en P-plads - henvendelse: Erling (lærerrepr. i elevrådet). Mail: es@sfri.dk

Lejrskole 2019
"Rig på oplevelser" - det må være en af denne uges overskrifter. "Jeg klarede det" - kunne være en anden, for alle faldt i søvn på lejren, og der kan være god grund til at være stolt af netop det :-) 
Vi vender hjem med mange spændende og berigende naturoplevelser, besøg på kulturhistoriske steder eller fra et besøg hos en vinbonde. Der har været god tid til leg og samvær på kryds og tværs. De tre dage er fløjet afsted.
Når hjernen slapper af/når vi sover, så bearbejder vi indtryk, og mon ikke, der er et barn/voksen eller to, der trænger til lidt ekstra søvn? :-) Herunder er der nogle situationsbilleder fra de seneste tre skønne dage.
   
 
   

 
 
 
  "At rejse er at leve", H. C. Andersen :-)

  • FORÆLDRENE SIGER

    “..vores søn har haft en tryg, sikker opvækst og skolegang.…”                                                                                  Tidligere forælder til afgangselev
  • FORÆLDRENE SIGER

    “Det er SÅ dejligt at opleve lærernes engagement og opleve en hel flok elever samlet om sang og musik. Igen i går fik jeg bekræftet det sammenhold og den respekt som eleverne har for hinanden."                                                                 Lenette

  • FORÆLDRENE SIGER                                                                                                                                  "Det er helt fantastisk som forældre at stå på denne side af skoleskiftet og se at det var det rigtige valg. Skovlund Friskole har virkelig hjulpet vores søn godt i gang og som deres slogan lyder, så er det igen blevet sjovt at gå i skole!"                                      Helle og René