Ugebrev 21.06.2019 - Skovlund Friskole

Velkommen til
Sophie, der er startet i 1. kl. og til hendes familie. Vi håber, at I falder godt til i skolens fællesskab.

Fremlæggelser i mellemteam
"Sædvanen tror er der projekter med efterfølgende fremlæggelser om sommeren i Mellemteam. Vi har hørt og diabetes, Frankrig, kvindefodbold, pizza, McDonald og meget andet. Da Khaled fremlagde, havde hans mor lavet irakisk mad til os, og DET var alle enige om var rigtig lækkert. Mange tak for dejlig mad!
Mange hilsner fra Mellemteam og Karsten"

Sommerfest 2019
Dagen startede med regn, men heldigvis holdt det tørvejr, så vi kunne spise aftensmad ude og senere også drikke kaffe. Kagen var blevet bagt af børn og forældre i mellemteam, og hold da op, hvor var der meget kage :-)

Underholdningen i salen blev bl.a. leveret af Lilleteam, der sang om Hannibal, og mellemteam, der både optrådte med sketches, sang og musik. 6.-7. kl. leverede et Gnags-nummer og valgholdet spillede og sang "The Final Countdown". Vanskelige musikstykker, dygtige musikere og modige sangere :-) Tak fordi I tør og gør ;-)