Ugebrev 26.04.2019 - Skovlund Friskole

Sekretær                 Tina Tyndkjær
Medlem                   Lilian Nielsen

TOUR DE FRISKOLE
Skovlund Friskoles Støtteforening vil gerne invitere alle som har lyst til en cykeltur ud i vores dejlige natur og lokalområde. Vi cykler hver tirsdag og torsdag i maj. Første gang er den 7. maj 2019 afgang mellem 1830 og 1845 fra Friskolens skolegård.
Der cykles i lokalområdet. Ruterne er ca. 10-12 km lange. Man cykler til et mødested, og her serveres kage, man medbringer selv kaffe og andre drikkevarer. Arrangementet slutter efter kaffen.
Der udleveres rutebeskrivelser ved start. Der cykles på landevej og grusvej. Børn indtil 6. klasse deltager ifølge en voksen. Der udtrækkes ikke gevinster. Planlagt cykeltur og kage 20 kr. børn til og med 9. kl. 10 kr.
Håber vi ses
Skovlund Friskoles Støtteforening, Tina 21768366

Landsbyen synger fredag 3.5.2019
- morgensamling for alle, der gerne vil være med til morgensang og fortælling. Kaffe i spisesalen for dem, der har lyst.

Valgmøde, mandag den 6. maj 2019, kl. 18.30
- se hele omtalen i kalenderen
De kryds, der bliver sat til valget er afgørende for vores skoles fremtid! Det er afgørende for dit barns fremtid!

Seks folketingskandidater fortæller, hvad de mener og tror på. Nogle partier vil sætte støtten kraftigt ned, andre vil bestemme mere over de frie skoler - hvem mener hvad OG hvad mener du?
Avisartikel fra denne uge: S-forslag vil ødelægge små sogne