Ugebrev 26.06.2020 Skolvund Friskole

Ingen billeder i ugebrevet pga opdateringer på VIGGO - ØV.

En begivenhedsrig uge og et begivenhedsrigt skoleår er slut

Dette skoleår er så særligt, at der er nogle ting, vi vil huske det for meget længe. Det har krævet noget af os alle, da "corona" ramte os på forskellig vis. Hvordan vi har tacklet det, og de udfordringer det gav os, er også meget forskelligt. I dag har vi sluttet skoleåret af med en fælles kort morgensamling ude i varmen, og hold da op, hvor var det dejligt at være sammen.

Traditinen tro sang vi både for og med afgangseleverne. Ud over eleverne siger vi farvel til Raquel og Chiristina, der begge skal ud at lave mere af det, de brænder allermest for: drama/kreativitet og undervisning på en landbrugsskole.
Vi har været meget glade for at arbejde sammen med de to, så det er med blandede følelser, at vi både skal sige farvel til dem og velkommen til nyansatte: Conny Fischer, der er ansat til at undervise i memmelteam. Conny har mange års erfaring med undervisning på mellemtrinnet både fra Tistrup og friskolen i Mejls.
Vi glæder os meget til samarbejdet med hende og ønsker samtidig Raquel og Christina alt godt fremover.

Generalforsamlingerne, mandag
Støtteforeningens bestyrelse har fået et nyt medlem, da Henriette er holdt og Marthine Hansen er valgt ind i stedet.

Karen Toksvig Larsen er holdt som skolekredsmedlem i skolens bestyrelse, hvor hun har været aktiv helt fra skolens start. Tusind tak til Karen for friskoleindsigt og et stort engagement. Heldigvis forsætter Karen som "kaffedame" til vores "Landsbyen synger" om morgenen.
Søren Lose er valgt ind som nyt skolekredsmedlem. Tine Esbensen er ny formand og Annie Voss er forsat næstformand. Læs mere her

Skolens tilsynsførende; Ulla, har udført sit tilsyn efter anvisninger fra staten. Rapporten finder du her.

Afslutningstur i 9. kl.
Tirsdag - onsdag var 9. kl afsted på en enkelt overnatning i Flensborg, en lille restatning for den udlanstur de ikke kom på i marts/april. I dag har vi taget afsked med alle de skønne unge mennesker, og vi har haft en rigtig festlig (og MEGET varm) sidste skoledag.

Udflugter i storeteam
Som afslutning på året har 6.-7. kl. været på udflugt til Kvie Sø, og 8. kl. har været på udflugt til Legoland, hvor de har nydt det gode vejr og hinandens selskab :-)

Vi siger farvel til Jeppe, Claus, Jonas, Emil, Troels, Emily, Celina, Nikolaj, Karoline, Victor, Lasse, Mikkel, Marinella, Sebastian, Asker, Simon og Freja :-) Vi ønsker jer alt godt på jeres videre vej :-)

Infomøde for nye forældre i 0. kl.
Onsdag aften var der informøde for kommende forældre i 0. kl., og det har været specielt i år, at vi ikke har kunnet starte op med før-skole-forløb, som "vi plejer". Vi glæder os meget til at tage imod de 14 nye børn til august.

Ugebrev med billeder og mere info sendes ud først i næste uge.