Ugebrev 26.10.2018 - Skovlund Friskole

Åben skole, torsdag den 1.11. kl. 15-20
Nedtællingen er i gang, og vi glæder os til at få besøg af nysgerrige, interesserede gæster og af alle forældre.
Der er elever, der viser rundt kl. 15-19 for alle, der gerne vil vide mere om skolen. Det er også muligt at få en samtale eller aftale et møde med Jette; skoleleder.
Vi starter med at synge sammen kl. 15 - fordi det er "Spil dansk uge", og fordi det giver en følelse af fællesskab, når vi synger sammen. Karina Holgersen spiller til de nye og gamle danske sange, som vi skal synge denne dag.
I vore teams undervises der fra kl. 16, hvor forældre og andre gæster kan gå rundt og følge undervisningen. Vi vil undervise så almindeligt, som vi nu kan, med klasselokalerne fyldt af gæster og forældre.
Kl. 18 er der fællesspisning for elever og forældre. Menuen: suppe m/brød eller pasta m/ketchup og brød.
Efter aftensmaden er der igen et åbent arrangement: Karina Holgersen giver koncert, og der er mødepligt for alle elever fra 3.-9. kl., og gratis adgang for alle forældre samt gæster. Vi regner med, at forældre deltager til det fulde program, når vi inviterer til Åben Skole for 6. gang.
Vi er spændte, og vi glæder os :-)

Filmaften arrangeret af elevrådet
Halvdelen af skolens elever så film en aften før efterårsferien. Elevrådet solgte sodavand, slik og chips. Overskuddet blev ca 800 kr. Elevrådet sparer op til et fællesarrangement for alle elever. Billederne er taget i mørket, men vi vil gerne dele det med jer :-)

Nyt fra SFO (Simon Sommer)
"I Kreativ i SFO er børnene ved at lave blade til vores store vægtræ i SFOen.
På træet står børnenes navne og deres fødselsdato".

"Torsdag lavede vi snobrød på bålet i SFOen. Vi kom alle til at lugte dejligt af røg".

Matematik
1. klasse har fredag været på facitjagt i gymnastik. Eleverne skulle finde 20 forskellige facitter, som udløste et bogstav til hvert facit. Det der i klasselokalet er nemme regnestykker blev pludseligt meget svært, men de klarede rigtig godt, og fik bevæget sig en masse samtidigt.