Ugebrev 29.05.2020 - Skovlund Friskole

Ingen traditionel sommerfest i år.. Meenn... afgangseleverne har fået at vide, at de skal reservere den 17. juni, fordi vi håber, at kunne feste med dem og deres forældre.

11 ansatte har afsluttet undervisning i "Positiv psykologi" - nu venter den skriftlige opgave og eksamen.
Efteruddannelse er et guldkort, en gave, en investering.. i børn, skole, arbejdsmiljø, forældre, lokalsamfund..

"Positiv psykologi i organisationen" kort fortalt; Praktiske redskaber/modeller, som synliggøre hvordan vi i hverdagen gør mere af det, der virker , hvorfor det er vigtigt, og hvorfor det virker.

STIKORD fra undervisningsdagene:
          "Sproget skaber din virkelighed"
         - "De 24 styrker" - tag evt. testen selv og bliv klogere :-)

Har du lyst til at læse mere, så kan du fordybe dig i en af dem, der har skrevet bøger om det: http://www.grybastiansen.dk/103856814.

På skolen vil vi øve os og vi vil blive dygtige til at bruge ressourcetænkning i stedet for problemløsningstænkningen. Positiv psykolig falder godt i tråd med at være en grundtvig-koldsk friskole med et værdisæt som vores :-)

Forældre kommer HELT sikkert til at høre meget mere om dette.

GRATIS FOREDRAG...
RESERVÈR: 20. august kl. 19-21: Liselotte (vores superdygtige underviser) afholder gratis forældreforedrag bl.a. om positiv psykologi. Liselotte er både MEGET dygtig & underholdende, så der vil være noget interessant for alle at komme efter.

Den 16. juni skal vi til eksamen, men først skal vi alle skrive en opgave med udgangspunkt i hverdagen. Herunder kan du se nogle af de plancher, som Liselotte har præsenteret for os.

Udeundervisning i 0. kl. :-)
Eleverne tegner skyggetegninger :-)

"I haven er der grøde"!
Mellemteam trives i dén grad i haverne og deres telt!
I denne uge har vi - med stor succes - gået tur hver morgen. Børnene udtrykker, at det er de rigtig glad for. Så udover, at vi hver skoledag har fagdag, hvor eleverne lærer mere traditionelle fag, lærer børnene også meget med kroppen via lugning, gåture og optænding af bål" . Martin, Raquel og Karsten.