Ugebrev 29.09.2017 Skovlund Friskole

"Landsbyen synger" - fredag kl. 8.15
Morgensamling og dernæst fortælling v/elever fra Mellemteam; "Lejrskole 2017"
Gæster inviteres herefter til kaffe i spisesalen.

Skolernes Motionsdag - 13. oktober (mere program senere)
Sidste dag før efterårsferien er en aktiv anderledes dag for alle skoleelever :-)
Mødetid: kl. 8.15-13.20 (SFO'en er åben til kl. 16)

Åben Skole - 2. november kl. 15-20 (mere program senere)
En aktiv og anderledes skoledag, hvor eleverne i Lilleteam går i skole om eftermiddagen og de øvrige elever går i skole til kl. 20. Forældre og børn spiser sammen på skolen og der er åbne undervisningslokaler, foredrag m.v.
"Efterskolernes dag" på friskolen = ÅBEN SKOLE. Til Åben Skole kan alle interesserede kigge forbi og følge aktiviteterne, kigge ind til undervisningen, tale med lærere, leder, bestyrelse m.v.
Vi glæder os til at være sammen med alle vi kender og ikke kender denne dag :-)

Gratis APP til alle

"Vi er nu tæt på at publicere Friskolen nr. 2 – medlemsmagasinet for Dansk Friskoleforening.

... vores mulighed for at få de bedste historier ud til forældre, bestyrelser og ansatte... og derfor har vi lavet en app..."  Per Ø (redaktør)

FORÆLDRE (og andre) KAN LÆSE MAGASINET GRATIS DIGITALT!

Hent appen og læs nu…
Iphone/Ipad:     https://itunes.apple.com/dk/app/magasinet-friskolen/id1229094151?mt=8
Android:             https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.friskolen.areader
Computer:         magasin.friskoler.dk

Magasinet FRI kan også bestilles, så det kommer direkte i postkassen 1*måned. Pris: 350 kr./år.

"Samtlige ansatte, forældre og skolekredsmedlemmer er automatisk medlemmer af foreningen via skolen. Skolekredsen er den kreds af mennesker, fx nuværende forældre på skolen, tidligere forældre, tidligere elever og andre fra lokalsamfund, der ønsker at støtte skolen." (https://www.friskoler.dk/om-os/)

Skolens bestyrelse består af medlemmer fra skolekredsen samt forældrekredsen.
Alle forældre er både medlem af skole- og forældrekreds.
Skolekredsmedlemmer = medlemmer af  Støtteforeningen for Skovlund Friskole
Indmeldelse - klik her

Fik du tilmeldt dig arrangementet den 5.10, kl. 17.30-19.15?