Ugebrev 09.11.2018 - Skovlund Friskole

Avisuge og RAMS
Mandag den 12.11. starter 6.-9. kl. deres avisuge:-) Det betyder, at Anne Lis og SUsanne er i storeteam hele ugen, og de andre lærere dækker deres timer. Vi glæder os til at fortælle mere næste fredag.
Onsdag er en udflugtsdag for 3.-4. kl., da menighedsrådet betaler for en bus, så de kan deltage i salmesangen i Ribe Domkirke (Menighedsrådenes skoletjeneste i Ribe Stift) - mere info fra Christina og Karsten til forældre i mellemteam.

Lucia
Elever i 1.-9. kl. har tilmeldt sig Lucia. I den kommende tid skal de øve sig på at bære lys, gå og synge opå samme tid. Der er luciaoptog den 13.12. k. 8.15 på skolen, senere i Børnehuset, på plejecentret i Ansager og i kirken om aftenen.

Bestyrelsens hilsen og salg af værdikort til juletræer
De kommende dage vil elever i storeteam dele årets bestyrelseshilsen ud til alle i Skovlund, og information om værdikort - salg af juletræer fra Lærkebyg i Skovlund. For hvert juletræ de sælger, får de 50 kr. til deres klassekonto/udlandstur i 7.-9. kl. i foråret.

Engelsk og tysk til morgensamling
Eleverne i mellemteam arbejder med tekster, oplæsning og skuespil.
Vi fik en smagsprøve på, hvordan det kan foregå. Sejt af eleverne, at de tør og vil spille lidt skuespil og læse op foran alle de andre :-)
Tysk i 6.-7. kl.
Desværre har vi ingen billeder af det festlige optrin, hvor eleverne optrådte med en tysk sang/en raop ;-)
Det var skønt :-)

"I Skovlund Friskoles støtteforening er vi heldige at have mange medlemmer. Det årlige kontingent er på kr. 100 pr. medlem, som bedes indsat i Sparekassen Kronjylland på konto 6237-4200721174 påført navn og adresse senest den 20. nov. 2018, eller på mobilepay 87697.  Evt. nye medlemmer er også altid velkommen og kan også overføre til kontoen. Vi takker for bidraget.
Skovlund Friskoles støtteforening
Annette Vilhelmsen, Gert Hermansen, Rie Gejl Kristensen Jeroen Hagting og Tina Tyndkjær- Thomsen"