Skovlund Friskole søger

Lærer

 

Bliv en del af fremtiden på Skovlund Friskole – Vi søger en inspirerende lærer!

Er du klar til at blive en central del af en skole, hvor faglighed, projektorienteret undervisning og læring går hånd i hånd? Skovlund Friskole inviterer dig til at træde ind i et miljø, hvor du kan bruge dine kompetencer og din passion til at være medskabende af vores nye vision.

Med cirka 115 elever fra 0. til 9. klasse og en dedikeret medarbejdergruppe på 19 fastansatte, er vi et sted, hvor vi alle kan vokse sammen.

 

Dine nye udfordringer:

  • Undervis, eksperimenter og før til prøve i fysik/kemi
  • Tænd en gnist for dansk og matematik i 3.-4. klasse
  • Vær parat til at undervise i flere fag f.eks. engelsk

Vær med til at skabe fremtiden: Du vil blive en integreret del af vores levende og engagerede arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok og værner om hinanden. Vi er i gang med et spændende udviklingsarbejde, hvor vi sammen med forældrene har skabt en ny vision for skolen baseret på værdierne Væredygtighed, Læredygtighed og Bæredygtighed.

 

Er dette dig?

  • Du er uddannet lærer med en anerkendende tilgang til både børn og voksne
  • Du brænder for elevernes trivsel og udvikling
  • Du er empatisk, omsorgsfuld og stærk i din klasseledelse
  • Du brænder for projektbaseret undervisning
  • Du ønsker at samarbejde med kolleger og forældre omkring børnenes udvikling

 

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest muligt. Lønnen er i henhold til gældende overenskomst.

 

Interesseret? Læs mere om os på www.skovlundfriskole.dk eller kontakt skoleleder, Frands Bruun, på 8843 7044 eller 2215 0930.

 

Sådan ansøger du: Er du klar til at blive en nøglespiller i vores skoles udvikling? Send din ansøgning og relevante bilag til skoleleder@sfri.dk senest fredag den 19. juli 2024. Ansættelsessamtaler er planlagt til tirsdag den 23. juli fra kl. 13.00.

 

Spring ud i denne spændende mulighed og bliv en del af vores fællesskab
på Skovlund Friskole, hvor vi sammen bygger bro
mellem tradition og innovation!