Ugebrev 22.01.2021

Velkommen til Freja, der er startet i 8. kl. 
Vi håber, at hele familien vil falde godt til i vores fællesskab 🙂

Børnestavning – hvad er nu det?
Inden jul havde eleverne i 0. kl. lært alle bogstavernes lyde, bevægelser og udseende. Nu er de i gang med at lære at sætte lyde sammen, så de danner ord. I den proces handler det om at øve sig og skrive løs.
Vi har fået lov til at vise et billede at Villas besked til Hanna på Viggo samt andre billeder og små film.

Børnestavning var et nyt ord for flere forældre, så Hanna har undervist forældrene via en kort video, og det forlyder, at forældrene har været glade for det korte kursus:-). 

Hanna fortæller med begejstring om, hvad eleverne er ved at lære og hvordan de udvikler sig. De har fået små poser hjem med opgaver, og Hanna sender korte videoer ud med forklaring til opgaver. Eleverne har også danset til samme lille film: “To skridt til højre og to skridt til venstre”, hvor Hannas egen datter og hendes veninde dansede på filmen.
Øverst kan I se et billede af Terkel, der finder ord, der rimer 🙂

“I går skulle 0. kl. farve og lave deres egen drage. Her ser i små film med Villa og Noah, der er ude i blæsevejret og prøve deres drager. De synes, det var en sjov oplevelse.
Sjasmin arbejder i Kaptajn Karlsons opgavebog. Her viser hun hvordan, man lytter efter bogstavernes lyde 🙂 Sjasmin fortæller om en vinteroplevelse, hvor hun både har tegnet og brugt børnestavning. Der er også billeder af Laurdis og Villa, der står med de drager, de selv har dekoreret.”
Hanna, lærer i 0. kl.

I ugebrevet næste uge fortæller og viser vi flere billeder fra vores fjernundervisning 🙂 

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve