Nyhedsbrev 02.06.23

Vi håber så mange som muligt møder op og fejrer Grundlovsdag sammen med os.

Alle, uanset tilhørsforhold til friskolen, er hjertelig velkommen.

Om morgenen kører skolebusserne som de plejer. Når eleverne ankommer til skolen, er der arrangeret opsyn, indtil kl. 9:00. Ingen hjemkørsel denne dag.

Morgen-SFO er åben indtil kl. 9:00, hvorefter den er lukket resten af dagen. 

NÆSTE SKOLEÅR:

De sidste mange uger er der blevet arbejdet på højtryk med planlægningen af næste skoleår. Det er ikke bare “sådan lige”, men faktisk et stort puslespil, hvor alle brikker skal bruges, vel at mærke på de rigtige pladser.  Både elevers og læreres skemaer skal passe sammen, ligesom der skal tages højde for både ansættelsesgrader og, at der ikke, på noget tidspunkt, er sammenfald i brug af lokaler og andet.

Men, men, men…….De hårdtarbejdende planlæggere kan inden længe lægge sidste brik på plads i puslespillet. Vi forventer, i næste uge, at kunne løfte sløret en smule for, hvordan næste skoleår kommer til at se ud, 
så glæd jer.

SIDEN SIDST:

5. klasse har været i Parken og undersøge dyrelivet i søen

Matematikposter med plusstykker ➕🧮. Eleverne samarbejdede to og to. Og når kommentarerne så er: “ Det er godt nok smart” og “Skide godt, Egon”, så har læreren da ramt plet

0. klasse arbejder med H.C Andersen og har hørt “Prinsessen på ærten”. Eleverne lavede, med stor fordybelse, prinsessens seng og man fornemmer tydeligt koncentrationen.

En klassefest kræver stor planlægning. Der skal findes lege, laves menu, styr på borddækning og meget andet.
5. klasse har selv deltaget i al planlægning af deres klassefest, og det var bare en hyggelig fest.
Gæt et eventyr 🤭
0. klasse har hørt et H.C. Andersen eventyr og efterfølgende arbejdet med handlingsbroen.
“ Det er sjovt som tiden går, hopper frem fra år til år..”
Sådan starter vores fødselsdagssang 🎼.
Susanne har fået sin sidste fødselsdagssang som ansat på Skovlund friskole. Eleverne i 7. klasse var selvfølgelig  med til at sørge for, at det blev en festlig dag.

På gensyn på mandag.

Frands

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve