Nyhedsbrev 10.02.2023

Et par stolte piger har lavet en “Nodekage”, og det gav en rigtig god stemning.

TEATERUGEN 2023

Hvert andet år henlægger vi en af skoleårets emneuger til en teateropsætning. Sådan en uge har vi netop afviklet og med stor succes. Denne gang har vi arbejdet med

“Sigurds Danmarkshistorie”.

Når samtlige skolelever er involveret på den ene eller anden måde, så kræver det stor planlægning. Anne-Lis har været den helt store drivkraft, og hun har hver dag lavet oplæg, samlet trådene, og fuldt op på, at arbejdet i grupperne gled fremad, som det skulle. Eleverne har nemlig været delt i mindre grupper, på tværs af årgange. Hvis ikke eleverne har været skuespillere på scenen, så har de haft lige så vigtige roller som, musikere, sangere, scenefolk, samt teknik (lyd og lys). Alle har bidraget på hver sin måde. 

Alle har knoklet hårdt for at nå i mål og eleverne har udvist stor entusiasme, kreativitet, koncentration, vedholdenhed og ikke mindst tålmodighed. Der er lavet scene,  kulisser, kostumer og rekvisitter, øvet replikker og mange musiknumre. Hele ugen har man kunnet mærke en helt særlig stemning rundt om på skolen.

Det hele kulminerede torsdag formiddag med generalprøve for bl.a. bedsteforældre og nogle af børnene fra børnehaven – i alt 90 gæster. Torsdag aften havde vi premiere for en fyldt sal – stolte forældre på tilskuerrækkerne. 

Efter en succesfyld og veludført forestilling, sagde forældrene bl.a.: “Jeg har aldrig set noget så flot og gennemarbejdet” – “Dét her, er netop derfor jeg sender mit barn i friskole” – “Sådan en aften mærker man for alvor friskoleånden” – “Det rører mig at se, hvordan yngre og ældre elever  omgås hinanden med respekt og hjælpsomhed”.

Efter begge forestillinger havde 6. klasses forældreråd fornøjelsen af at sælge kaffe og kage. Overskuddet herfra, går til elevernes udlandstur, og klassen takker mange gange for jeres støtte. Elevrådet tjente også en skilling ved at sælge ud af bøger, fra vores nedlagte bibliotek.

Vi kan se tilbage på en helt fantastisk uge, og vi vil nu alle nyde en velfortjent vinterferie.

 

Stemningsbilleder fra teaterugen


NYT OM SKOLENS PROFILPROCES

Herfra ønskes en god weekend og god vinterferie

Frands

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve