Nyhedsbrev 10.11.23

HVORFOR HOLDER VI MORTENS AFTEN?

Hvert år, den 10. november, er det Mortens Aften – en aften til minde om biskoppen Martin af Tours, som ikke ville være biskop. Mange danskere fejrer Mortens Aften ved at spise and eller gås i selskab med venner og/eller familie, aftenen før Mortens Dag den 11. november

EMNEUGE - VÆREDYGTIGHED

I den kommende uge afholder vi den første af tre emneuger, som er en del af skolens ny profil. Vi skal arbejde med begrebet “Væredygtighed”. Hvad er f.eks. en god gerning? Hvad gør det ved en selv, når han har ydet en god gerning? Hvad er etik og moral? Det bliver en spændende uge, som munder ud i et julemarked, arrangeret af de ældste elever. Se info herunder.

Alle dage er skoletiden fra kl. 8:15-13:10

Er du forhindret i at deltage i julemarkedet, kan du alligevel støtte den gode sag ved at indbetale et beløb til skolens MobilePay 320805. Skriv venligst “J23” i kommentarfeltet, så ved vi at pengene skal gå til
julemarkedet i 2023

SIDEN SIDST

2. klasse er ved at lave plancher om forfatteren Kim Fupz Aakeson

2. og 7. klasse laver sjove aktiviteter med deres venskabsklasse. Pulsen var høj, og det var humøret også.

Vi har haft besøg af Sarah Fahnøe som til morgensamling fortalte om sine studier og arbejde med arkæologi. Efterfølgende hørte elevene på mellemtrinnet og udskolingen mere om emnet og arbejdede med ler hvor de skrev med dødt sprog. Det var virkelig spændende. Stor tak til Sarah.

I sidste uge sendte 1. klasse et brev til 0. klasse og inviterede dem på besøg.
I dag hyggede vi os sammen, og når man nu får gæster, giver man selvfølgelig pænt hånd.
Det var børnenes eget forslag.
Halloweenfest i børnehaveklassen.
En fantastisk dag som kun kunne lade sig gøre, p.g.a en fantastisk og positiv forældregruppe. Tak fordi I griber de skøre påfund og bakker op.

Lige et par glimt fra dette års “Åben Skole”. Tak til alle besøgende. Det blev igen en fantastisk dag og traditionen tro, sluttede vi af med den gode kartoffelsuppe. Tak til kogekonerne Jonny, Karen, Bodil, Ellen og Magny for jeres store hjælp. Også tak til Flensted, som sponsorerede grøntsagerne til suppen.

Totalhåndbold er da bare total-fedt. 3.-4. og 5. klasse deltog i arrangementet, som Tistrup-Hodde Håndbold havde inviteret til. En hel onsdag i håndboldens tegn. Der blev dystet gennem mange kampe, hygget og snakket. Mange lagde vejen forbi hallens cafeteria som bl.a. solgte risengrød og tarteletter. Mellem kampene blev der også til til at spille PlayStation. Tak for et godt og veltilrettelagt arrangement.

Rigtig god Mortens Aften og weekend til jer alle.

ANSATTE PÅ SKOVLUND FRISKOLE

Seneste ugebreve