Nyhedsbrev 27.10.23

Allehelgensaften eller Halloween fejres hvert år den 31. oktober, og den første søndag i november er allehelgensdag. Allehelgensdag markeres i folkekirkens gudstjeneste. På allehelgensdag tændes der typisk lys, og man fejrer troens forbilleder og mindes de døde.

ÅBEN SKOLE
Oplev hvordan det er at gå i skole hos os
TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2023 fra 15.00 – 18.00.
Hør om hvordan Være-, Lære- og Bæredygtighed bliver nye fokuspunkter for skolens pædagogik og udvikling, og om hvordan man som forælder på en friskole kan være med til at præge udviklingen.
NEM AFTENSMAD:
Traditionen tro slutter vi dagen af med fællesspisning. Kl. 17 står en flok frivillige køkkenskrivere klar med en lækker kartoffelsuppe med flûtes. Grøntsagerne er sponsoreret af FLENSTED.
Måltidet er gratis for friskolens elever. Forældre betaler kr. 40.- pr. pers. Der er salg af øl og sodavand.

SIDEN SIDST

SKOLERNES MOTIONSDAG

Fredag før efterårsferien var Skovlund Friskole også en del af det landsdækkende arrangement. Der blev motioneret på to forskellige ruter og indimellem kunne man forsyne sig med saft, frugt og saltstænger. Luften var lidt våd, men humøret højt. Dagen sluttede vi af med fællessang på skolen.

6. klasse har arbejdet med popart i billedkunst 😀
Er de ikke gode?

I 1. klasse er vi vilde med matematik-værksteder

SFO I EFTERÅRSFERIEN

Mandag gik turen til Falck-stationen i Grindsted. Det var en spændende og oplevelsesrig dag. Tak til Gunner for den flotte rundvisning.

Vejret var godt og der blev tid til leg, spil og fordybelse.

Onsdag var der tid til en hyggelig tur til legepladsen i Tistrup.

HUSK cykellygterne i den mørke tid.

God weekend!

ANSATTE PÅ SKOVLUND FRISKOLE