Nyhedsbrev d. 03.02.2023

VENSKABER PÅ TVÆRS😊.
Eleverne i 0. og 5. klasse har tilsammen gået 62 km og støttet Danmarksindsamlingen.
https://www.dr.dk/…/boern-kan-gaa-en-tur-en-god-sag…

SIDEN SIDST:

Elever i mellemteam har prøvet kræfter med købmandsfaget. Her gælder det, i den grad, om at kunne regne den ud – og det kunne de.

Valgfagsholdet “LØB” har været ved Kvie Sø – og sikke en dag vi havde valgt. Flankeret af det sjældne solskin, tog vi to runder om den flotte sø –  6,6 km. Den succes gentages næste gang holdet mødes.    //Karsten

Danskforløb om “Drengen i den stribede pyjamas” og billedkunstforløb om Banksy-inspireret politisk kunst i billedkunst 🎨.
Seje elever i 6. klasse 😊.

Formidabel SFO fest. Glade børn, fælles lege, diskotek, filurdrinks, pølsehorn og afslutning med fælles aftensmad

Solen skinner og 1. klasse har rykket undervisningen ud i skolegården.

Forleden havde vi inviteret til “Landsbyen Samles” og her underholdt Lilleteam med sang, dans, rim og rap 😊
Wow de var seje

Til morgensamling fortalte 8.-9. klasse, på flotteste vis, om Søren Kierkegaard. Samtidig kunne to ansatte berette om slægtsskab med selv samme Kierkegaard

Fredag var 8. – 9. kl. ude at se Hjedding Andelsmejeri – Danmarks ældste!

I MBS (medborgerskab) har klassen et stort tema omhandlende “Danmark omkring 1800-tallet”. I dén tidsperiode var andelstanken ny, omsiggribende og meget epokegørende. At vi så – næsten i vores baghave, har sådan et klenodie af et museum, skulle naturligvis udnyttes.

Vi fik en rigtig god og udbytterig tur”.

Karsten

ENDNU EN JUBILAR

Vores allesammens kontormus Nynne kunne d. 28. december 2022 fejre 10 års jubilæum som ansat på Skovlund Friskole. Det markerede vi forleden i fællesrummet. Det foregik med to af Nynnes yndlingssange, taler, gaver og flag.

HJERTELIGT TILLYKKE, NYNNE

TEATERUGEN ER I GANG

I denne uge har vi for alvor taget hul på årets teateruge. Det hele kulminerer på torsdag, hvor vi inviterer til generalprøve om formiddagen, og premiere, kun for forældre, torsdag aften kl. 18:00. Søskende, som ikke er elever på skolen, er velkomne til generalprøven.

ELEVRÅDET AFHOLDER BOGSALG

I forbindelse med både generalprøve og premierforestillingen, vil det være muligt at gøre et røverkøb, da Elevrådet holder kæmpe BOGUDSALG!

STØT elverådets gode arbejde for et endnu bedre fællesskab med aktiviteter!

Tag enten en hurtig “lykkepose” med 10 – 12 bøger for 20,- eller udvælg dine egne bøger for 5,- stykket. Betaling foregår via MobilePay.

Herfra ønskes en rigtig god weekend!

Frands

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve