Nyhedsbrev d. 08.12.23

“Hjerter er et tegn på kærlighed, og de er en uundværlig del af den danske jul. Om det så skyldes, at de minder os om Jesus’ fødsel eller om kærlighed og familiesammenhold er ikke til at sige. Men der er ingen tvivl om, at julen er hjerternes fest”

JA TAK - TILBUD

I forbindelse med skolens julemarked uddelte eleverne foldere med “Ja tak-tilbud”. Nåede du ikke at få del i de gode tilbud, så kan du nå det endnu. Eventuelle bestillinger kan sendes til Anne-Lis på Viggo eller på hendes mail: al@sfri.dk.  Bemærk fristerne hhv. d. 11.12. og 15.12.

SE TILBUDDENE HERUNDER:

Tak til Jørgen Thomsen for de flotte juletræer, som nu pynter ved skolens indgangspartier.

SIDEN SIDST

Fredag d. 1. december emmede skolen af ren julehygge. Venskabsklasserne samledes og sammen fik de pyntet klasseværelser og fællesarealer flot med hjemmegjort julepynt. Bemærk især de fine silhuetter af huse i vinduerne mod syd. Det var en fornøjelse at se hvordan store og små samarbejde.

Vi lærer om synssansen i 1. klasse og tegner blindtegninger. Det er altså svært at mangle synssansen 😊.
Det blev også til mange grin.

Julestemning og produktion af børnenes egne juledekorationer i SFO.

SIDSTE SKOLEDAG FØR JUL

Sidste skoledag før jul, er tirsdag d. 19. december. Eleverne møder til normal tid kl. 8:15 og busserne kører som vanligt om morgenen. Efter julehygge på skolen og julegudstjeneste i Skovlund Kirke, slutter dagen kl. 12:00. Hjemkørsel med skolens busser starter umiddelbart herefter, så alle busbørn er hjemme inden kl. 13.00

SFO´ens åbningstider den dag er, udover morgenåbning, fra kl. 12:00 – 16:00. Da der afholdes julefrokost for skolens ansatte, vil I møde medlemmer af bestyrelsen i SFO.

Næste nyhedsbrev udkommer lige før jul.

God weekend!

ANSATTE PÅ SKOVLUND FRISKOLE