Nyhedsbrev d. 22.09.23

LEJR 2023

På onsdag i næste uge tager elever og ansatte på den årlige lejrtur. Vi tager til Lyngsbolejren ved Fredericia, hvor vi før har været. Planlægningen af turen har stået på i flere uger og i disse dage er spændte elever i fuld gang med at forberede turen. Der arrangeres underholdning, puttevenner, ture, værelsesplaner og meget mere. Alt er ved at være klar, og nu satser vi blot på, at sensommervejret arter sig til vores fordel.

Der er sørget godt for forplejningen. FLENSTED har igen været gavmilde og giver os div. salater med, som supplement til måltiderne. Tusind tak for det!

PROFILPROCESSEN

Forleden havde vi indbudt forældre og andre interesserede til det andet møde omkring skolens ny profil. Første møde blev afholdt i foråret og også denne gang var der god tilslutning til at være med til at danne verdens bedste skole. På første møde blev der formuleret målsætninger for følgende områder: 

VÆREDYGTIGHED

LÆREDYGTIGHED

BÆREDYGTIGHED

FRIHEDEN TIL AT FORME DEN SKOLE VI GERNE VIL HAVE

Disse målsætninger blev der gået i dybden med på det seneste møde og der blev kigget på hver enkel med konstruktive øjne. Alt i alt en meget udbytterigt møde. Resultaterne heraf bliver der nu arbejdet videre med hen over efteråret. Så snart der er nyt, skal  vi nok informere jer.

Tak til alle de fremmødte for den store entusiasme og engagement. 

ARBEJDSFREDAG

Fredag d. 6. oktober afholder vi skoleårets første arbejdsfredag. Alle skolehjem har fået tilsendt tilmeldingsblanket, hvor man også kan se, hvilke opgaver vi gerne vil have løst. Vi skal ikke kun arbejde – vi skal også hygge. Det, at samles og yde en fælles indsats på sådan en dag, giver nemlig et fantastisk fællesskab og kendskab til hinanden. Både forældre og elever deltager. FLENSTED har venligt sponsoreret forskellige salater hvortil der serveres “Crispy Chicken”, når arbejdsdagen rundes af.

HUSK TILMELDINGSFRISTEN PÅ MANDAG D. 25. SEPTEMBER

SIDEN SIDST

Eleverne i Børnehaveklassen har lært de første seks bogstaver. I dag lavede de naturmandalas, og måske kan I gætte bogstaverne i de her fantastiske billeder

Dansk-værksteder i 1. klasse.
Vi træner ord og samarbejder
Engelsk om efterår/fall 🌾
Der ledes efter blade, bær, blomster og dyr.

6. klasse har arbejdet med multimodale tekster. Forløbet blev afsluttet med nogle aktive øvelser, bl.a.

“Cirkel-byt-plads”

3. klasse har været på “hjemmebesøg”. Mandag kørte vi en tur ud til Noa. Som billederne tydeligt viser, så var de få uger gamle hundehvalpe det store trækplaster. Tak for saftevand og kage, samt hjælp til transporten.

Eleverne i udskolingen er ved at tjene lidt til deres udlandstur. Her er de på den lokale virksomhed

PP Nordica APS

Rigtig god weekend

Ansatte på Skovlund Friskole

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve