Nyhedsbrev d. 28.10.2022

Pressemeddelelse - Skovlund Friskole - ny skoleleder

Efter at Skovlund Friskoles bestyrelse og den tidligere skoleleder indgik en gensidig aftale Pressemeddelelse (skovlund.dk), har bestyrelsen arbejdet på, at rekruttere en ny leder til Friskolen.

Rekrutteringen er foregået meget professionelt, og det er foregået igennem konsulentfirmaet Bøgetorp Aps, der har specialiseret sig indenfor rekruttering til bl.a. skoler og institutioner.

Kandidatfeltet var på et overraskende højt niveau. Skolens gode ry har selvfølgelig haft en betydning for det høje kandidatniveau, men samarbejdet med Future Food SYMBO® har virkelig også tiltrukket flere spændende kandidater.

Ud fra det stærke kandidatfelt, så er bestyrelsens valg faldet på Frands Bruun 57 år, der er bosat i Grærup. Frands har meget stor ledelseserfaring som skoleleder. Det hele startede med 17 år som afdelingsleder ved Esbjerg Ungdomsskole, derefter som skoleleder ved Korinth Efterskole – Spejderskolen, og  de sidste 10 år som skoleleder ved Blåbjerg Friskole.

Tanker fra Frands Bruun omkring skiftet:

“Jeg glæder mig til arbejdet på Skovlund Friskole og til samarbejdet med Future Food SYMBO®. Sammen kan vi udvikle nogle spændende undervisningsrammer, og tilbud for børnene.

Jeg finder det meget motiverende, at skulle videreudvikle skolen, og dens nye profil sammen med bestyrelsen og de ansatte.

Vi skal sammen skabe et spændende alternativ, hvor børnenes trivsel, udvikling af forestillingsevne og handlingskompetence er prioriteret højt sammen med udviklingen af deres faglighed og sociale kompetencer”.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Frands. Han tiltræder stillingen d. 1. december 2022.

På vegne af Skovlund Friskoles bestyrelse, Henrik Vinding

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve