Personale

Medarbejdere på Skovlund Friskole

Hanna Boesenbæk

Hanna Boesenbæk

Lærer

Lidt om mig...

Hanna er uddannet pædagog og dansklærer fra 1. til 6. kl. Hun er mest i indskolingen hvor hun underviser i dansk, billedkunst, engelsk, idræt, historie og kristendom. Hanna ønsker at skabe en sjov og lærerig hverdag for eleverne, hvor der er plads til udvikling på det enkelte niveau. Hun gør meget ud af at skabe gode relationer til elever og forældre på skolen, da hun mener det er et godt fundament for fremtidigt samarbejde. Hun ønsker at skabe et undervisningsmiljø der er med til at inspirere elevernes læring på en sjov og humoristisk måde.

Erling Simmelsgaard

Erling Simmelsgaard

Lærer, souschef og daglig leder af SFO

Lidt om mig...

Erling underviser mest hos de yngste elever og han kan undervise i næsten alle deres fag. Han er også så musikalsk, at han kan spille til rigtig mange festlige fællessange og instruere en dans. Fra Erling hører man også en god fortælling og en vittighed i ny og næ.
Erling er meget kreativ og finder på mange gode projekter. I sin fritid kan han godt lide at lave mad til mange og spille op til fest sammen med sit orkester. Derudover er Erling en ivrig golfspiller.
Erling nyder at have overblik, at organisere og være tovholder på div. arrangementer.

Lenette Lauridsen

Lenette Lauridsen

Morgenchauffør og støttelærer

Lidt om mig...

Lenette kører en af skolens busser om morgenen, og hun nyder turene på landevejen.
Hun har også nogle støttelæreropgaver i Lilleteam (1.-2. kl.), hvor hun f.eks. læser sammen med børn, der har brug for lidt ekstra støtte.
Lenette kan rigtig godt lide sydens sol og holder meget af at synge – både rent og falsk 😉
Hjemme er hun plejemor for børn, der trænger til et kærligt hjem som hendes.

Siw Noer Voldsgaard

Siw Noer Voldsgaard

Lærer

Lidt om mig...

Siw er uddannet lærer i 2023. Hun er både i mellemteam og i storeteam, hvor hun underviser mest i engelsk, dansk og MBS.

Siw er meget optaget af generel dannelse og det hele menneske. Hun er derfor interesseret i, hvordan eleverne bedst muligt lærer og dermed kan få læring for livet.

Pernille Frederiksen

Pernille Frederiksen

Lærer

Lidt om mig...

Pernille underviser primært i indskoling, hvor hun ligger brænder for at lave en kreativ undervisning med fokus på bevægelse og forskellige læringsstil Hun har en bred viden om begynderdansk.

Kristina Boel Hansen

Kristina Boel Hansen

Lærer

Lidt om mig...

Kristina har taget en diplomuddannelse i special pædagogik, så hun ved vildt meget om elever, der skal lære på en anden måde både store og små.
Når eleverne skal undervises i matematik, så er der stor sandsynlighed for, at de på et tidspunkt har Kristina, fordi hun er vild med faget, og finder på mange lærerige aktiviteter.
Kristina underviser primært blandt de ældste elever på Skovlund Friskole.

Anne Lis Brodersen

Anne Lis Brodersen

Lærer

Lidt om mig...

Anne Lis er meget optaget af musik, dansk og de naturfaglige fag (med undtagelse af matematik). Der er ingen tvivl om, at hun brænder for disse fag – og har en stor paratviden – og så er hun altid god for en historie.
Anne Lis har bl.a. tidligere undervist på efterskoler, hvor eleverne var ordblinde, så det ved hun også meget om.
Skal det være helt tip-top, så underviser Anne Lis vores elever i Ølgod svømmehal, for der har hun det, som en fisk i vandet.
Anne Lis er teamlærer i storeteam (6.-9. kl.).

Heidi Frederiksmose

Heidi Frederiksmose

Lærer

Lidt om mig...

Heidi er uddannet lærer i 2021. Hun er mest i de ældste klasser, hvor hun underviser meget i dansk og billedkunst. Hun er dog også uddannet til at undervise i religion.
Heidi mener, at læring skal være autentisk, og hun gør derfor en dyd ud af at lave undervisningen spændende og vedkommende for eleverne.

Derudover er Heidi super god til at huske navne, og hun nyder at bruge dem, når hun møder skolens elever på gangene. Heidi mener nemlig det er vigtigt, at alle elever ses hver dag.

Aase Held

Aase Held

Lærer

Lidt om mig...

Aase har let ved at lave skemaer bl.a. for elevernes rengøringsopgaver. Så hun får tit opgaven med at lægge planer – fordi hun også er god til at sørge for at de føres ud i livet
– måske er det fordi, Aase har en veludviklet matematisk tænkende hjerne.
Hun deler gladeligt ud af sin viden om idræt, matematik og tysk – hun bliver glad, når elever opnår sejre.
Når Aase ikke er i skole, er hun måske til håndbold – for det brænder hun også for.
Aase er teamlærer i storeteam (6.-9. kl.).

Tinne Marie Rosenberg

Tinne Marie Rosenberg

Børnehaveklasseleder

Lidt om mig...

Tinne er uddannet pædagog og er klasselærer i børnehaveklassen – sådan kan hun bedst lide at den omtales, da børnehaveklassen er en blød overgang fra børnehaven til skolen. Her er der er fokus på leg og på alt det sociale i forhold til, hvordan man lærer at gå i skole.
I børnehaveklassen er det vigtigt, at vi bliver fortrolige med skolens daglige liv igennem leg og andre udviklende aktiviteter. At komme i børnehaveklassen er et kæmpestort skifte i et barns hverdag, og det er vigtigt, at det skift bliver så blødt som muligt, mener Tinne
Tinne har arbejdet i en børnehave i 13 år – så hun ved godt, hvad børnene kommer fra, og er helt klar til at tage over derfra. Hun er virkelig god til at skabe struktur og faste rammer i hverdagen. Dette gør hun b.la. med piktogrammer, time/timer og forudsigelighed for børnene.
Tinne kan rigtig godt lide, at børnene arbejder i små værksteder, hvor de bruger kroppen, eller hvor der er fokus på samarbejde. Hun kan også rigtig godt lide at arbejde med emner i længere tid ad gangen.
Det er vigtigt, at klasseværelset er hyggeligt – med spil, hyggekroge og børnenes egne kreationer.
Tinne elsker farver og går helst i noget tøj, som har alle regnbuens farver 😊
Hun elsker fis og ballade OG chokolade.

Frands Andreas Bruun

Frands Andreas Bruun

Skoleleder

Lidt om mig...

Frands er skolens leder. Han kan derfor mange gange findes på sit kontor eller lærerværelset, hvor han holder styr på tingene, løser udfordringer og lægger planer for fremtiden.

Frands er uddannet lærer og har taget diplom i ledelse. Han har tidligere været forstander på en efterskole og leder af en friskole.

Frands interesserer sig for natur, friluftsliv og samfundsforhold, og han synes det er rigtig spændende og relevant at skolen skal udvikle en ny profil med fokus på bæredygtighed, væredygtighed og læredygtighed.

Agnethe Nielsen

Agnethe Nielsen

Pædagogmedhjælper

Lidt om mig...

Agnethe har mange års erfaring indenfor ældreplejen. Nu er hun glad for at passe børn og åbne i vores SFO om morgenen.
Agnethe er nemlig en af de friske, der står tidligt op om morgenen, så hun er morgenfrisk med de børn, der kommer tidligt i SFO.
Når hun ikke er på arbejde, er hun måske på camping et eller andet sted i Danmark, hvor der er dejligt at være.

Anne Pia J. Andersen

Anne Pia J. Andersen

Pædagog

Lidt om mig...

Anne Pia er ansat som pædagog i SFO’en, og hun trives allerbedst ude i den fri natur, så du vil tit møde hende på multibanen eller allerhelst omkring bålet, hvor hun gerne laver pandekager sammen med børnene og der er ro til bare at være. Anne Pias ro og nærvær nyder børnene godt af.

Kurt Jensen

Kurt Jensen

Pedel og pædagogmedhjælper

Lidt om mig...

Kurt har arbejdet som murer i mange år, og sin viden om bygninger og vedligehold bruger han, når han sørger for, at alt er tip-top. Han passer godt på alle tingene indenfor og hjælper os med at reparere det, der er gået i stykker.
Han spiller også gerne kort eller tennis i SFO-tiden sammen med børnene. Men du kan også møde ham på golfbaner i ind- og udland, når der er sæson for det.
Hvis der er en chauffør, der er syg, kan du måske hilse på Kurt, når han sidder bag rattet på en af busserne.

Per Mikkelsen

Per Mikkelsen

Buschauffør

Lidt om mig...

Per organiserer al buskørsel, og det er noget af en mundfuld. Uha da da, der er nemlig mange børn og forældre, der har børn, der laver legeaftaler, ikke skal med, fordi de er syge eller ..
Det er godt, at Per har et godt humør og tager tingene, som de kommer – og at han er så god til at planlægge arbejdet sammen med de andre chauffører.
Per ved heldigvis også meget om, hvordan busserne skal vedligeholdes, for det er vigtigt.

Vivi Lund

Vivi Lund

Lund Skolesekretær og chauffør

Lidt om mig...

Vivi er på kontoret 4 dage om ugen fra 12:30-14:50
Hun er med til at holde styr og orden på kontoret og sørger blandt andet for at alle regninger bliver betalt til tiden.
Om eftermiddagen er hun fast chauffør, så hun møder også nogle af børnene hver dag.

Anya Møberg

Anya Møberg

Skolesekretær

Lidt om mig...

Anya arbejder tre dage om ugen med bestilling af varer og andre vigtige opgaver. Hun holder os alle sammen i ørene, når hun skal holde styr på hulmaskiner, kopimaskinepapir, mapper og meget mere.

Når Anya skal på arbejde om sommeren, så tager hun nogle gange motorcyklen. Den kører selvfølgelig som smurt, for Anya pudser og plejer selv “sin cykel”.
I gamle – meget gamle dage gik Anya selv i skole her, – dengang det var folkeskole.

Nynne Smedegaard

Nynne Smedegaard

Skolesekretær/Forretningsfører

Lidt om mig...

Nynne er “ûberbossen” af sekretærer, og med en coachende tilgang organiserer hun på fineste vis alt administrativt arbejde.
Nynne har “næsten” været med fra skolen startede og ved “alt”.
Hun har tjek på regnskab, skolepenge, løn, refusioner, it programmer, VIGGO, samarbejde med myndigheder OG det hun ikke ved, finder hun ud af, så hun kan hjælpe alle, der henvender sig,