Ugebrev 08.01.2021

Godt nytår til alle
Det nye år er skudt i gang og skoleårets første skoledage er gennemført med online- og fjernundervisning. 
Ved denne nedlukning er det muligt at tilbyde nødpasning og nødundervisning til elever, hvis forældrene ikke har andre muligheder. Ca. 20% af skolens elever kommer til pasning/undervisning på forskellige tidspunkter.
Vi kan også tilbyde undervisning til de elever, der har behov for at få lidt ekstra lærervejledning, når vi skønner, at der er et behov og har ledige timer til det.
Vi er rigtig glade for, at vi har mulighed for fremmøde for nogle elever, og at elevtallet på skolen er et passende antal, så der er ansatte nok til at varetage opgaverne.
Vi er rigtig glade for at mærke, at vi sammen løfter den særlige opgave det er lige nu, at få hold på smitte, indlæggelser og sygdom. Det glæder os, at langt størsteparten af forældre har fundet løsninger.

Her ovenfor ses et billede som Ida har lavet derhjemme i denne uges billedkunst i mellemteam.

Selvom de fleste elever og ansatte arbejder hjemmefra, så kan vi alligevel vise et par billeder og fortælle små historier fra ugen der gik i Lilleteam: Fredag har eleverne været på udflugt til stemmeværket, hvor der også var opgaver, der skulle løses. Torsdag var det muligt at boltre sig i sneen 🙂

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve