Ugebrev 09.09.2022

Skolekoncert i Mariehaven d. 02.09.22

I forbindelse med dette års Mariefestival, var vi, sammen med Kvie Sø Efterskole og Ansager Skole, inviteret til skolekoncert d. 2.9.22. En dejlig, humørfyldt og sommervarm oplevelse. Tak til de forældre som hjalp med transporten derud, og øvrige forældre, at I havde mulighed for, selv at sørge for hjemtransporten.

På billedet ses nogle af vores yngste elever, assistere på scenen.

Herunder billedserie over, hvad der bl.a. er sket på skolen de sidste par uger.

“Ask har Læs Amok som danskemne de næste par uger. Dét forløb blev indledt med en rigtig god tur til biblioteket i Ølgod”                       Karsten

“I engelsk 8. – 9. har eleverne et stort tema om hjemløshed. I dag læste vi en ægte efterlysning, hvorefter vi tog billeder af hinanden og lavede en lignende efterlysning. Det var – for at sige det ligeud – megaskægt og en god, anderledes måde at lære på”
Karsten

30. august – bagende sol. Feltarbejde ved Kvie Sø for 7.-9. klasse

“Prøv en Sport gæstede tirsdag Ansager MTB-Klub. Hér havde de mange frivillige stillede en balancebane op til os. Formålet med banen var, at vi skulle blive mere dus med vores cykler.
Efter et par solide ture på banen, cyklede vi nu i hold på den afmærkede bane i skoven. Det var rigtig sjovt, og der var flere denne dag, der fik rykket ved nogle personlige grænser.
Vi sender en rigtig stor tak til Ansager MTB´s medlemmer, for en rigtig god eftermiddag”.                  Karsten

“Tirsdag gæstede Chris fra Greenpeace friskolens Storeteam. Chris var på skolen, som et led i de ældste elevers emne om NGOérnes arbejde. Chris fortalte levende og underholdende om organisationens arbejde, samt om hans egen indsats ved diverse aktioner. Det var både sjovt, lærerigt og et indblik ind i en for mange ny verden”.
                             Karsten

Fuld koncentration, når der arbejdes med vandfarver i billedkunst i 1.-2. klasse

Arbejdsfredag

Som I ved, har vi arbejdsfredag d. 16.09. fra kl. 15-18. Der ligger mange dejlige og praktiske opgaver og venter, så tøv ikke med tilmeldingen. Eleverne har i denne uge fået tilmeldingssedler med hjem, og de er ligeledes sendt til alle forældre på Viggo. Husk tilmeldingsfristen som er i dag, fredag d. 9.9. Har du/I glemt det, så tag et foto af tilmeldingen, og send det over Viggo, til Erling, eller blot som en alm. tekstbesked. Søndag er afsat til at få lagt alt i et skema, så I kan få besked om, hvilken opgave I er sat på til.

PS: Hvis en ligger inde med 1-2 m2 tagpap, så kunne vi godt bruge det til vores brændeopbevaring

Der er nu afholdt forældremøder i alle tre teams. Der hersker en rigtig god stemning blandt både elever, forældre og ansatte. Der er lavet aftaler om både fødselsdage, udlandsture og klassekasser og forældreråd er dannet.

Forleden morgen kunne vi også fejre vores 2 10-års jubilarer, nemlig Anne-Lis og Susanne. Der var et par små taler, gaver og sang. Citater til dem begge:

“Der er en livlighed, en livskraft, en energi, som bliver omsat til handling gennem dig, og fordi der kun er én dig, er denne manifestation unik. Og hvis du blokerer de, vil den aldrig eksistere i noget andet medie og vil gå tabt”

-Martha Graham

“I stedet for at have et ur, bør du have et kompas: Det er vigtigere, i hvilken retning man går, end hvor hurtigt man går”.

-Stephen R. Covey

Herfra ønskes I alle en rigtig god weekend

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve