Ugebrev 09.10.2020

Farvel til:
Kira, som sammen med sin familie flytter til en anden vestjysk by. VI ønsker jer alt godt det nye sted og på den nye skole.

Åben skole, 5.11.2020
Eleverne i mellem- og storeteam skal møde som planlagt (se elevernes kalender på VIGGO)
Eleverne i lilleteam får en lidt kortere skoledag end planlagt (de skulle have været på skolen indtil kl. 18), nu skal de i stedet møde kl. 8.15. Vi planlægger en særlig dag for dem, og derfor oplyses sluttidspunktet og programmet først efter ferien.

ÅBEN SKOLE kl. 15-18 for forældre der overvejer skolen til deres børn i 0. kl. august 2021 og frem.
Skolen er åben for disse besøg. Interesserede forældre kan med fordel booke en besøgstid, ved at skrive til skoleleder@sfri.dk – eller blot kigge ind på selve dagen.

Skolernes motionsdag
Storeteam motionerede i Ølgod
I storeteam havde elever og lærere i dag så travlt, og var så optagede, at der ingen billeder blev taget. Skolens busser fragtede elever og lærere til Ølgod, hvor eleverne i dag har trænet vedholdenhed (en af de 24 styrker). Eleverne har været i svømmehallen, hvor de skulle svømme 500-1000 m). Herefter løb de en time i den smukke efterårsskov i Ølgod Byskov.

Mellemteam motionerede i Byparken
“Her havde vi en aktiv og fornøjelig dag i det flotte efterårsvejr. I pausen nød alle godt af Flensteds flotte sponsorat bestående af snackgulerødder og pastasalat – mage tak til Flensted.” 

Lilleteam
Lilleteam havde en aktiv dag på skolen og Hanna stod for opvarmningen 🙂

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve