Ugebrev 14.01.2021

Perioden med nedlukning forlænges
På pressemøde onsdag den 13. januar kom den ventede forlængelse af nedlukningen. Trods forventning om forlængelse, så kan vi på skolen først planlægge, når den endelige udmelding kommer – og denne gang kom den heldigvis flere arbejdsdage før det skal effektueres 🙂 Det betyder, at vi nu har udsendt tilmelding til nødpasning og nødundervisning for perioden 18. januar til og med 5. februar. Hvad der sker herefter kan vi kun gisne om. Vi må væbne os med tålmodighed og tage en dag eller en uge ad gangen.

Nødpasning og nødundervisning er en mulighed for de forældre, der ikke har andre muligheder, hvis man forsat skal arbejde ude eller hjemme OG har et skolebarn i 0.-4. kl. Nogle forældre har mulighed for at arbejde forskudt for hinanden, lave aftaler med bedsteforældre eller lign. 

Der er rigtig mange forældre, der selv finder løsninger, så børnene i 0.-4. kl. kan arbejde hjemme disse uger. Det er positivt, og gør det lettere for os at levere kvalitets-fjernundervisning samtidig med, at vi også har gode muligheder for at løse de daglige opgaver på skolen for de elever, der har behov for dette.

Kære forældre, bedsteforældre, større søskende m.fl;
I er gør en stor indsats og hjælper på denne måde både hinanden og os. TUSIND TAK 🙂

Har du en positiv historie at fortælle, om hvordan det går hjemme hos jer, så kontakt os på skolen, så vi kan dele det livsbekræftende, skønne og nære med hinanden 🙂

Kort om undervisningen
Onsdag var der møde med deltagelse af alle undervisere (se billede herunder); erfaringsudveksling og vidensdeling om undervisning i nedlukningstiden. I undervisningen har vi valgt at følge det almindelige skema, så vidt muligt.

Alt afhængig af børnenes alder og fagenes indhold underviser lærerne med videooplæg, informationer på Viggo og/eller Teams. Eleverne får fysiske opgaver og aktiviteter, opgaver på pc og i papirform. De har konkurrencer, ugeskemaer, opgaver der skal løses og nogle der må løses og der er forsat fælles gennemgang af opgaver, opsamling og tid til fordybelse og det individuelle. Vi har fokus på den enkeltes trivsel og deres behov for stadigvæk at være i et fællesskab med andre.

Vi må alle have fokus på de daglige glæder og få det bedste ud af hver dag, og mens vi går og glæder os til igen at kunne være sammen:
“Giv tid! giv tid! – den nynner glad
og ryster de små vinger.
Giv tid! og hver en kvist får blad.
Giv tid! – hver blomst udspringer”
(B.S. Ingemann 1831) 

En måde at aflevere dagens opgave på
Herover kan du se en lærer, der er klar til aflevere dagens oplæg om Gorm den Gamle og Harald Blåtand. Hun sidder derfor både med kongekrone og kappe:-)
I Lilleteam kan nogle af opgaverne afleveres til læreren som en kort video. Den opfordring har Alan og hans mor taget på sig. Herunder kan du se og høre videoen, hvor Alan læser op for Erling – og alle os andre, der nu får lov til at kigge med. Tusind tak til Allan og hans forældre 🙂
Der er også en kort hilsen til alle fra 6.-7. kl. og et billede af “snack-hygge-timen” i 6.-7. kl. 🙂
God weekend

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve