Ugebrev 18.12.2020

Tillykke til  8.-9. kl.
De kreative elever i storeteam har vundet vores interne konkurrence om årets pæneste julepyntede dør. Komitéen bestående af Nynne og Anya valgte døren efter intern votering. Eleverne nåede at få udleveret præmien (julegodter) inden de blev hjemsendt. 

Nødundervisning – igen
Eleverne her går på juleferie i dag, og efter jul skal de tidligst møde op på skolen igen onsdag den 6. januar. Forældre er informeret om mødetider og skolegang den første uge efter ferien, hvor der vil være “glidende fremmøde” – et nyt begreb fra Børne- og undervisningsministeren. Den glidende overgang skal skabe arbejdsrum til lærerne, så de kan få tid til at forberede undervisningen. Hvad der sker efter den 10. januar ved vi endnu ikke.

Elever i 5.-9. kl. havde sidste skoledag onsdag, så det er en stille juleafslutning i dag på skolen. Der hygges i klasserne og gives materialer med hjem til undervisning de første dage i januar.

Viceleder søges
På hjemmesiden vil I kunne læse hele stillingsopslaget. Vi håber, at der er nogle med de rette kompetencer og med hjerte for friskolen vil søge stillingen. 

Ny hjemmeside offentliggøres i dag 🙂
I samarbejde med Anders fra firmaet Graffic, har vi nu fået en ny hjemmeside. Den har fået en gennemgribende renovering og er nu både mere tidssvarende og lettere at finde rundt i.  Formålet med hjemmesiden at give både nuværende og kommende forældre et indblik i, hvad Skovlund friskole er, og ikke mindst – hvad vi står for. I vil muligvis også finde ud af et par sjove ting om skolens ansatte og bestyrelsen, hvis i ser godt efter.  Vi håber I vil tage godt imod hjemmesiden. Teksterne vil blive gennemlæst de kommende uger, så siderne er aktuelle. Hvis I ser mangler, eller har forslag til forbedringer, er i velkomne til at kontakte os.

Julehygge og konkurrence i storeteam
Sidste skoledag med hygge og konkurrencer i storeteam. Se billederne herunder 🙂

Afslutning på et anderledes år 
Nogle gange skal vi gøre os lidt ekstra umage for at få øje på håbet og glæderne. Sådan er det måske også i denne tid for nogle. Nyheder om corona, præsidentvalg i USA, krig og nød kan fylde meget. Det er vigtigt at vi forstørrer de små glæder og gør dem store.
Lad os sprede glæde hos hinanden og lade julens budskab om fred og kærlighed fylde hjerne og hjerte.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et velsignet nytår af skolens ansatte og bestyrelse

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve